Značka glo se zapojila do Black Friday, koupíte ji za čtvrtinu ceny

Společnost British American Tobacco (BAT) připravila speciální akci v rámci oblíbeného nákupního svátku Black Friday. Svoji značku glo, revoluční výrobek s pokročilou technologií zahřívání tabáku, nabízí v období 22.-26. listopadu za čtvrtinu ceny. Balíček glo s deseti krabičkami tabákových náplní v hodnotě 3 600 korun nyní stojí jen 900 korun. Výrobek je určen dospělým kuřákům, kteří hledají alternativu kouření s potenciálně sníženým rizikem.

glo zahřívá tabákové náplně přibližně na 240° C, takže se jedná o zkušenost velmi podobnou kouření, ovšem s potenciálně nižším rizikem. Vzhledem k tomu, že u glo nedochází ke spalování tabáku, emise toxických látek jsou ve srovnání s tradičními cigaretami o 90–95% nižší. glo také neprodukuje žádný popel a vydává méně nepříjemného zápachu než cigarety. Největší výhodou glo je jeho jednoduchost a intuitivnost: jedno zařízení, jedno tlačítko a jedno nabití, které vydrží až na 30 použití.

Zařízení glo je na českém trhu určeno k použití společně s náplněmi neo. Náplně obsahují tabák, který je jedinečným způsobem zpracováván, a je tak určen speciálně pro zahřívání. Náplně nejsou určeny ke spalování ani kouření. Náplně jsou nabízeny v několika příchutích, aby si mohli vybrat spotřebitelé s různými preferencemi.

Produkty jsou k dispozici ve vybraných trafikách a na e-shopu www.myglo.cz.