Značka O bag otevřela ve Fashion Arena Prague Outlet první outletovou prodejnu v Čechách

Italská značka O bag proslulá svými minimalistickými silikonovými kabelkami otevřela minulý týden svou první outletovou prodejnu v České republice.

V novém obchodě Fashion Arena Prague Outlet mohou zákazníci mimo kabelek pořídit také barevné hodinky, peněženky, batohy a drobné doplňky za ceny nižší minimálně o 30 % oproti běžným obchodům. Slavnostní otevření moderovali Adéla a Dalibor Gondíkovi.

Značce O bag přinesl koncept „skládání“ jednotlivých komponentů dle přání zákazníka celosvětový úspěch. Zákazník si může v obchodě vytvořit vlastní originální kousek, který odpovídá jeho představám a potřebám. Důraz je přitom kladen především na hravý design a praktičnost jednotlivých komponentů. Základem je vždy „tělo“ vyrobené z lehkého, omyvatelného a recyklovaného materiálu, které je v nabídce v různých barvách, tvarech i velikostech. Praktičnost kabelek ocenila i výherkyně vylosovaná u příležitosti slavnostního otevření, svou vysněnou kabelku si mohla na místě ihned sestavit.

O tuto značku nás zákazníci žádali delší dobu. Značka si zakládá na vysokém designu, ale také praktičnosti, což je pro mnohé hlavní motiv k nákupu. Navíc, tento typ produktu umožňuje širokou škálu variant a kombinování s dalším oblečením, což je další nesporná výhoda. Mnoho českých zákazníků neví, značka nabízí batohy a pracovní tašky i pro pány,“ upozorňuje na šíři sortimentu Veronika Tebichová, Leasingová ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

Slavnostního otevření obchodu se mimo sourozenců Gondíkových zúčastnila například ředitelka centra – společně slavnostně přestřihli pásku a přihlížejícím zákazníkům nabídli i sladké překvapení ve tvaru ikonické kabelky. Novému obchodu vévodí minimalistický styl. Dominantní světlé dřevo se objevuje na veškerém vybavení a doplňcích interiéru. Nespornou výhodou je i zcela otevřená čelní prosklená stěna prodejny. Vše se tak dokonale snoubí s jediným záměrem – nechat vyniknout barevně a tvarově originální produkty značky O bag.

 

Zdroj: Surikata PR s.r.o.

Praha, 8. října 2020