Isoline Sport drink

Drink schovaný ve víčku? Ano, je to tak. Vyzkoušejte řadu sportovních nápojů Isoline Sport drink, které spolehlivě přispívají k lepšímu výkonu.

33 sport_drink_lahve new design-webUnikátní jsou mimo jiné tím, že nápoj v prášku s aktivními složkami se skrývá ve víčku. Stačí jen nasypat do vody v láhvi a hned můžete doplnit energii.

Sport drink s aktivními složkami a nízkou energetickou hodnotou, slazený glukózou a extraktem ze stévie má proti podobným produktům řadu výhod. Tou hlavní je přesné dávkování díky unikátnímu víčku „sport top“, které obsahuje nápoj v prášku, jenž se jednoduše přesype do láhve s neperlivou vodou.

Díky tomu, že se na rozdíl od obdobných sportovních drinků nápoj připravuje z prášku bezprostředně před konzumací, nemusí obsahovat konzervanty, které jsou zbytečnou zátěží pro organismus. Láhev lze kdykoli znovu naplnit a použít další víčko, třeba s jinou příchutí. Ta je na výběr ze čtyř druhů – citrus, red, pink a acai.

Energie pro sportovce

Sport drink se úspěšně prosadil nejen doma, ale i na zámořském trhu, společnost jej vyváží do Spojených států a připravuje se expanze do Egypta a Indonésie. Úspěch sklízí nejen kvůli chytrému balení. Díky účinným látkám drink poskytuje podporu vašemu tělu a zároveň pomáhá regenerovat mysl.

A jaké je výjimečně účinné složení nápojů Isoline Sport drink? Obsahují BCAA aminokyseliny pro podporu svalové činnosti, rostlinné extrakty s povzbuzujícími účinky, glukózu jako „rychlý“ zdroj energie a základní zdroj energie pro lidské tkáně. Dále maltodextrin jako „pomalý“ zdroj energie, který organismus musí nejdříve rozštěpit na glukózu. Proto je výhodným zdrojem energie právě pro sportovce. Zároveň je obohacen o důležité minerální látky a vitamíny k doplnění jejich úbytku při nebo po tělesném výkonu.

Nápoje Sport drink ocení všichni aktivní lidé, nejen profesionální, ale též amatérští sportovci. Stačí jedno balení denně a uvidíte, jak váš sportovní výkon půjde nahoru.

Kontakt: www.isoline.eu