Vladimir 518 – nová tvář Red Bull Hero Can

Doposud výsadnímu postavení sportovců odzvonilo. Guru české hip hopové scény Vladimir 518 se stal prvním umělcem, jehož tvář a podpis nese další limitovaná edice Red Bull Hero Can. Red Bull tím posunul dlouholetou spolupráci na další úroveň.

CZ_250_RBED_SingleUnit_ambient_frontSpojení Red Bullu a Vladimira 518, jednoho z klíčových umělců českého rapu, majitele labelu BiggBoss a současně výrazné popkulturní osobnosti, funguje již delší dobu. Red Bull nechyběl při natáčení několika jeho videoklipů, na koncertech či koncertních šňůrách nejen s Red Bull Tour Busem.

Vydání speciální edice plechovky je výrazem poděkování a uznání za dlouhá léta strávená na netradiční cestě plné zážitků a bez nutnosti dělat jakékoliv kompromisy. Současně se jedná o oslavu Vladimirovy třetí desky Ultra! Ultra!, která vyšla 25. 5. a k níž se váží koncerty v Praze (2. 6. v Roxy), Brně (9. 6. na Flédě), Bratislavě (22. 6. v Nu Spirit Clubu) a Ostravě (23. 6. v Hlubině).

„Spolupráci s lidmi v Red Bull Culture Marketingu považuji za něco, co funguje skoro na rodinné bázi. Naše spolupráce trvá už poměrně dlouho a teď přišel čas, udělat další krok a dát jasný feedback o našem společném přátelství. Proto jsem šel i do tak nestandardní situace, jako je dát svůj obličej na produkt.“ vysvětluje Vladimir 518, proč kývl na netradiční nabídku.

Limitovaná edice limitovaná časem

Speciální edice plechovek nesoucí Vladimirovo jméno byla vyrobena v nákladu 5,5 milionu kusů a k dostání je od 15tého června jak v běžných obchodech, tak v barech, restauracích, na letních festivalech a sportovních či kulturních akcích. Vzhledem k tomu, že se jedná o limitovanou sérii, na rozšíření své sbírky Red Bull Hero Can máte jen omezenou dobu. Unikátní plechovka s Vladimirem 518 bude na trhu k dostání pouze 3 měsíce od uvedení do prodeje.

LW_170517_Vladimir518_Prague_CZ_0007Výsledný design plechovky, jehož autorem je sám Vladimir 518, představuje jeho osobnost v celé její šíři. Tvorba tak vycházela ze dvou podstatných prvků. Za prvé se na ní objevuje Vladimirův obličej, který reprezentuje jeho samotného i jeho aktivity, za druhé je na ní umělcův originální podpis. Jednoduché, avšak podle Vladimira 518 obsahově vyčerpávající.

Vyhrajte lístky na utajený koncert

V sobotu 9. září 2017 se na utajeném místě uskuteční koncert Vladimira 518, na nějž získá vstupenky pouze prvních 100 nejlépe umístěných účastníků soutěže, která doprovází uvedení plechovky na trh. Další veřejnost se na koncert nedostane! Soutěž, k níž podrobné informace naleznete na redbull.cz/518 vás zavede na 20 míst, která jsou úzce spojena s Vladimirovým životem, jeho pocity, emocemi, zážitky a zkušenostmi. Každý týden se na mapě na výše uvedené webové stránce objeví dvě nová místa, která je třeba najít. Budete-li v hledání úspěšní, seznámíte se s Vladimirovým příběhem, jenž je s daným místem spjatý, a u vybraných lokací dokonce čekají i speciální digitální dárky. Sledujte redbull.cz/518 a nenechte si ujít jedinečnou příležitost se zúčastnit akce pouze pro ty, kteří soutěží.