Komerční článek

Kladenská OAZA představuje novou retailovou příležitost

Pohodlné a snadno dostupné nakupování, praktické služby, atraktivní akce pro veřejnost v největší městské části Kročehlavy.

To je OAZA, zavedené nákupní centrum a znovuzrozená retailová příležitost v Kladně, kde nový majitel ponechává tradiční služby, rozšiřuje nabídku o nové silné značky a zároveň posiluje atraktivitu prostředí.

Nový nadčasový interiér centra respektuje zájmy i pohodlí zákazníků a široké možnosti food courtu včetně kavárny nabízí prostor pro přátelská i obchodní setkání a mnohé další aktivity.

Nákupní centrum OAZA je přirozeným centrem perspektivní lokality, která kromě městské části zahrnuje i vznikající rezidenční projekty a přilehlé obce. Na ploše přesahující 16 500 m2 jsou k dispozici více než čtyři desítky obchodních jednotek českých i zahraničních značek a služeb, jejichž nabídku doplňuje food court v revitalizované centrální části, moderní kavárna, ale také špičkové fitness centrum, hobbymarket Mountfield, prodejna elektro OKAY či jediná prodejna Alza v Kladně.

Zákazníci mohou využít rozlehlé parkoviště s více než 600 místy, které je vhodné i pro pořádání sezónních trhů a venkovních sportovních či kulturních akcí. Spojení nákupního centra, města a okolí zajišťuje osm autobusových linek s terminálem v sousedství hlavního vchodu. Hojně využívaným spojením jsou přímé linky na metro Veleslavín a Zličín. Centrum je skvěle dostupné také pro automobilisty přijíždějící po rychlostních komunikacích D6 nebo D7.

OAZA Kladno

Přímo v nákupním centru se nachází Síň slávy kladenského hokeje s mnoha odkazy na historii, úspěchy a osobnosti zdejšího klubu, jehož hlavním partnerem OAZA je. Kromě partnerství s hokejovým klubem se OAZA zapojuje formou spolupráce nebo sponzoringu do řady místních sportovních či společenských událostí. Příkladem je pravidelné partnerství s oblíbenou Nocí válečníků nebo mládežnický turnaj „O pohár kladenského rytíře“.

Centrum prošlo v uplynulých letech zásadní modernizací zahrnující interiér, kompletně nový food court nebo sociální zázemí. Reakce návštěvníků a rostoucí návštěvnost centra potvrzují úspěšnou realizaci nového pojetí komerčních zón. Nájemcům jsou tak k dispozici podmínky a zázemí odpovídající perspektivnímu nákupnímu centru včetně PR a marketingové podpory realizované ve spolupráci s reklamní agenturou. „Každodenním cílem OAZY je zpříjemnit čas strávený nakupováním a vyřizováním potřebného. Proto plníme očekávání a přání zákazníků i nájemců prostřednictvím nabídky praktických a kvalitních služeb, a zajišťujeme tak komfort nejen pro vás a vaši rodinu,“ dodává Ing. Lubor Stehlík, místopředseda představenstva společnosti CPDP Shopping Mall Kladno.

Provozní a investiční stránka včetně budoucího rozvoje zahrnují další úpravy dispozic venkovního a vnitřního prostoru pro pohodlí zákazníků i  pro pořádání sezónních akcí. OAZA je tak díky průběžným zásadním změnám, mimořádně příhodné lokalitě, ale také sousedským i vlastním projektům přirozenou, dostupnou a pohodlnou platformou pro moderní každodenní nakupování a služby.

www.oazakladno.cz

Nákupní centrum OAZA Kladno

  • revitalizovaný interiér a nový food court
  • 16 500 m2 prodejní plochy
  • 640 parkovacích míst
  • přímé spojení Veleslavín a Zličín
  • 8 autobusových linek

Pronájmy
Iveta Šebestová
obchodní ředitelka
tel.: 312 524 617
pronajmy@oazakladno.cz



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.