McCain přináší produkty připravené podle nejnovějších trendů v gastronomii

McCain, výrobce bramborových mražených produktů, uvádí v současnosti na trh 2 novinky. Doplní tak široké portfolio hranolků, pečených brambor a bramborových pochoutek pro každou příležitost. Značka tímto krokem reaguje na trendy a též na poptávku mladé generace po nových chutích a gastro zážitcích.

„McCain novinky přináší další chutné a stylové možnosti servírování jídla pro sebe, své blízké a přátele. Produkty, které spotřebitelé znají z restaurací, si mohou teď jednoduše připravit u sebe doma. Novinky zároveň představují i inovaci a modernizaci celého segmentu,“ říká Svetlana Gálová, National Key Account Manager, McCain Retail Slovakia and Czech Republic.

Nové produkty si zachovávají atributy, kterými se vyznačují všechny ostatní McCain produkty, a které spotřebitelé na značce oceňují – výbornou chuť, prvotřídní kvalitu a jednoduchou přípravu. Více na www.mccain.cz

Moderní kulinářské trendy

Reagovat na potřeby trhu je nesmírně důležité. McCain sleduje nejnovější kulinářské trendy a též poptávku spotřebitelů po výrobcích, které tyto trendy představují. Nejsou to jen streetfoodrestaurant@home, které posílily právě během současné společenské situace, kdy spotřebitelé touží přenést atmosféru konzumace jídla venku a v restauracích k sobě domů. Je to i chutné jídlo připravené z kvalitních surovin, jehož výroba je šetrná k přírodě.

Hranolky Sweet Potatoes

Novými hranolky ze sladkých brambor Sweet Potatoes reaguje značka McCain na trendy streetfood a „přenesenírestaurace domů. „Naši spotřebitelé milují atmosféru restaurace, kde se setkají s přáteli u dobrého jídla a rádi by tuto emoci přenesli i k sobě domů. Zároveň chtějí podávat stylové a chutné jídlo, které znají z jídelních lístků a které chutná každému,“ dodává Svetlana Gálová ze společnosti McCain. Novinka je připravená podle nové receptury, díky které jsou hranolky extra křupavé. Navíc jsou veganské a představují trendovou alternativu ke klasickým hranolkům z brambor.

Batátové hranolky jsou stále více a více oblíbenými, zejména díky jídelním lístkům restaurací. A protože si spotřebitelé žádají inovace, rádi objevují nové chutě a v kuchyni připravují jídla, která ochutnali v restauraci, McCain zareagoval na požadavky trhu i batátovými hranolky Sweet Potatoes. „Novinkou Sweet Potatoes reagujeme i na poptávku našich fanoušků na sociálních sítích. Jsme rádi, že jsme mohli jejich touhu po kvalitních hranolcích ze sladkých brambor splnit,“ doplňuje Svetlana Gálová.

Brambory Mediterrane Wedges s bylinkami

Chuť, kterou zákazníci znají, obohacená o něco extra: poctivé pečené brambory, dochucené středomořskými bylinkami, zejména oreganem a rozmarýnem. Lahodné bramborové měsíčky Mediterrane Wedges od McCain jsou novinkou, která zaujme nejen zaneprázdněné lidi, kteří chtějí jíst kvalitně a chutně, ale hlavně mámy, které neustále vymýšlejí, co nového připravit pro své blízké. Mediterrane Wedges jsou díky nové receptuře extra křupavé a představují zajímavou alternativu k tradičním bramborám a přílohám, a to i pro výjimečné příležitosti.

S Mediterrane Wedges mají spotřebitelé specialitu Středomoří na dosah ruky a mohou „vycestovat“ za světovou gastronomií skrze chutné zážitky na talíři. V kvalitě McCain, se skvělou chutí a množstvím způsobů na servírování.

Více informací o společnosti McCain najdete na www.mccain.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.