Veletrh REKLAMA POLYGRAF OBALY je zpátky! Ukáže nové trendy v segmentech signmakingu, polygrafie a obalů

Po tříleté přestávce se na letňanské výstaviště vrací veletrh reklamy, polygrafie, obalů a inovativních technologií REKLAMA POLYGRAF OBALY. Atraktivní expozice českých i zahraničních firem, výrobců a dodavatelů z oblasti reklamy a komunikace se v PVA EXPO PRAHA představí od 3. do 5. května 2022. Jak se odlišit od konkurence pomocí novinek a trendu tohoto odvětví, to zjistí návštěvníci již 27. ročníku akce.

A jaké zajímavosti na veletrhu návštěvníci najdou?

Skladba vystavovatelů letošního veletrhu

Návštěvníci veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY 2022 se budou moci těšit na expozice největších hráčů na českém trhu, kteří potvrdili svoji účast a kteří opět přivítají své zákazníky.

Společnost CANON si pro letošní rok připravila řešení, která zaujmou nejen profesionální poskytovatele tisku, ale i interiérové dekoratéry. K vidění bude roll-to-roll tiskárna Canon Colorado 1650, jež tvoří srdce řešení pro digitální tisk tapet. Smyslem bude ukázat největší přednosti technologie Canon UVgel Wallpaper Factory, kterými jsou nekonečné možnosti personalizace tapet a přizpůsobení se potřebám náročných zákazníků. COMIMPEX PRINT v rámci letošní výstavy představí efektivní řešení pro levný a rychlý potisk textilu pomocí polyesterové fólie (DTF). Hlavním lákadlem letošního stánku IGEPA bude UV flatbed tiskárna Epson SC-V7000 a všechny možné i nemožné materiály, které je schopna potisknout.

V Hale 2, v níž budou umístěny expozice firem z oblasti polygrafie a signmakingu, nebudou chybět ani společnosti SPANDEX, KONICA MINOLTA, BITCON, KOMFI, PAPYRUS či slovenský NANOTEC. Dále se v polygrafické sekci představí i firmy Papyrus, AWC MORAVA, PROFISIGN plus, Electron, Narran, COMAC, Tepede, OKI Europe, M&P a další známé společnosti.

Podpořte prodej svého zboží, zviditelněte svou značku

Nabídku firem s reklamním textilem najdou letos návštěvníci v Hale 5, kde budou k vidění produkty společností Malfini, Alpitrek, New Wawe, Cotton Classic, Kapatex a dalších. Ve stejné hale pak budou umístěny expozice POP, POS a obalové materiály od specialistů v oboru. Mezi vystavovateli z těchto segmentů nebudou chybět firmy Nedbal Trading, Šicí technika Brother, Stick, Brand Gifts, Colop, Modico Graphics, Grapp, Unitrade, SDI Gifts či Paketo.one.

Přijďte si prohlédnout nové technologie

Na veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY 2022 letos představí své dvě nejnovější ekonomické řezací technologie česká značka COMAGAV. První z nich je COMAGRAV DIGI RCX – multifunkční a extrémně tuhý řezací plotr, ideální pro použití v reklamě. Druhým ze zmíněných strojů je COMAGRAV ECO – přesná frézka, která se snadno ovládá a představuje skvělý poměr ceny a kvality.

Laserové gravírovací, řezací či CNC stroje najdou návštěvníci např. na stáncích Uhal Trade, FIT Eurazio, První hanácká BOW, 4CUT či HaWe systems.

Doprovodný program

Témata prezentací doprovodného programu veletrhu se budou týkat aktuálních trendů v polygrafii, automatizace tiskových dat, implementace systémů MIS/ERP speciálně vyvinutých pro polygrafii či moderní W2P pro tiskárny.

V rámci doprovodného programu prvního a druhého dne bude představen příběh výroby knihy Skútr ve městě ve spolupráci výrobce produkčních inkoustových tiskových strojů, společnosti Kyocera a tiskárny Typodesign, za podpory společností Igepa a Grafie CZ, partnerů projektu.

V průběhu konání letošního veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY se uskuteční Car Wrapping Show – bude k vidění v Hale 2D po celou dobu veletrhu, prováděná profesionály s fóliemi rozličných značek.

Více aktuálních informací o veletrhu naleznete na: www.reklama-fair.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.