McCain, legendární hranolky pro každou příležitost

Život přináší různé radosti a starosti, o které se rádi dělíme s našimi nejbližšími. Značka McCain to ví, a proto vychází svým spotřebitelům vstříc s produkty pro každou příležitost.

Chutná večeře připravená z kvalitních potravin je základ. A ne nadarmo se říká, že dobré jídlo spojuje. Hranolky 1.2.3 Fries jsou vyrobené pouze ze dvou přírodních surovin: prvotřídních brambor a slunečnicového oleje, a jsou určené na přípravu pečením v troubě bez přidání oleje. McCain však myslí i na ty zaneprázdněné, kteří nemají času nazbyt: hranolky My Easy Fries jsou připravené jen za pár minut klasickou cestou v oleji.

Slavnosti či rodinné oslavy si zase žádají elegantní a chutné produkty, které přemění i všední jedlo na výjimečný zážitek: vynikající pečené brambory se středomořskými bylinkami Mediterrane Wedges.

Setkání s přáteli jsou naopak neformální, a proto chceme mít jídlo připravené rychle, chutně a stylově. Kromě štíhlých hranolků Golden Longs a širokých steakových hranolků Steakhouse Frites, které znáte z vašich oblíbených restaurací, přináší značka McCain i streetfoodové a extra křupavé produkty, které jsou připravené podle inovativní receptury: U-hranolky Fri’Style, hranolky s bramborovou slupkou Skin On Fries, vroubkované V-hranolky Crispers a oblíbené hranolky Sweet Potatoes připravené ze sladkých brambor. Streetfood trend je známý z lokálních festivalů. Přináší jídlo, které nejen skvěle chutná a je atraktivní na pohled, ale hlavně to, které si na nic nehraje. A přesně takové jsou i streetfoodové hranolky McCain – přirozeně chutné, stylové a nekonečně křupavé. A spotřebitelé si je mohou připravit v pohodlí domova, přesně tak, jak to mají rádi.

Není nic krásnějšího, než dětská radost! Oblíbené usměvavé tvářičky Smiles, které vykouzlí úsměv za každých okolností, jsou stálicí produktového portfolia McCain. Jsou připravené z chutné bramborové kaše a přesvědčí každého malého jedlíka sníst celou porci, kterou rodiče nachystali.

O společnosti McCain:

Rodinný podnik McCain Foods Ltd byl založený v roce 1956 v městě Florenceville/ N. B. a je nositelem skvělé myšlenky, která po celém světě nadchla labužníky všech věkových kategorií: vychutnávat si prvotřídní kvalitní hranolky připravené za několik minut v pohodlí domova! Značka McCain byla dokonce prvním výrobcem bramborových hranolků určených na přípravu v troubě bez přidaného oleje. Dnes má společnost McCain více jak 20 000 kvalifikovaných zaměstnanců ve 160 zemích, a kromě široké nabídky oblíbených bramborových produktů nabízí i výrobky pro rychlé občerstvení a různé předkrmy. Od roku 1995 jsou produkty McCain součástí i českých domácností. Společnost zásobuje kvalitními bramborovými produkty konečné spotřebitele i profesionály v gastronomii. Je držitelem dvou ocenění Czech Superbrands.

 

Více informací o společnosti McCain najdete na www.mccain.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.