Zumtobel svítí ve stylovém gourmet lahůdkářství „House of Julius Meinl“ na pražském Senovážném náměstí

Široký sortiment osvětlují reflektory VIVO II doplněné vyspělými systémovými komponenty. Systém svítidel značky Zumtobel vytváří od konce loňského roku příjemné nákupní prostředí pro zákazníky lahůdkářství Julius Meinl situované v přízemí rezidence „The Julius Prague“ na Senovážném náměstí v Praze.

V náročném každodenním provozu osvědčují své výjimečné kvality vyspělá svítidla VIVO II od společnosti Zumtobel ve spojení s příslušnými systémovými komponenty.

„Prestižní zakázka na osvětlení nového lahůdkářství Julius Meinl v centru Prahy byla pro nás skvělou příležitostí k využití bezkonkurenčních výhod našich efektivních osvětlovacích systémů na základě pokrokových svítidel VIVO II,“ uvedl Jan Vacek, generální ředitel české pobočky Zumtobel. „Osvětlení od značky Zumtobel zajišťuje v kteroukoli denní dobu atraktivní prezentaci prodávaného sortimentu s nejnižšími možnými provozními náklady díky inteligentnímu elektronickému řízení a nekonečným možnostem variabilního uspořádání.“

Optimální řešení osvětlení pro jakékoli prodejní prostory

Svítidla VIVO II jsou v novém pražském lahůdkářství Julius Meinl uložena ve stropních lištách, kde jsou libovolně polohovatelná, aby bylo možné osvětlení přizpůsobovat průběžným změnám sortimentu a uspořádání prodejny. Světlo tak cíleně dopadá na vystavené zboží v regálech, policích i chladicích vitrínách, aby přitáhlo pozornost zákazníka. Pro jednotlivé druhy potravin je použita adekvátní teplota chromatičnosti, která zvýrazní specifické charakteristiky nejen u čerstvých potravin, ale třeba i u vybraných vín. Tvarové řešení svítidel VIVO II přitom dokonale zapadá do celkového pojetí prodejních prostor. Svítidla VIVO II mají moderní design založený na vyspělých technologiích. Výsledkem je komfortní a příjemné prostředí, v němž na zákazníky čekají příjemné nákupní zážitky.

Nově realizované osvětlení v lahůdkářství Julius Meinl je důkazem, že Zumtobel dokáže díky velmi širokému portfoliu různých variant svítidel VIVO II sestavit optimální řešení pro jakékoli prodejní prostory, a uspokojit tak nejrozmanitější požadavky klientů.

Osvětlovací systém přispívá k hospodárnému provozu

K hospodárnému provozu přispívají nejen energeticky účinné zdroje světla (LED), ale také inteligentní systémy elektronického řízení, které využívají soustavu snímačů, řídicích jednotek a dalších systémových komponentů k optimalizaci svícení každého jednotlivého reflektoru i k maximální efektivitě osvětlovacího systému jako celku.

Lahůdkářství „House of Julius Meinl Gourmet shop“ se nachází vedle rezidence „The Julius Prague“ v centru Prahy na Senovážném náměstí 3. Na zákazníky zde čeká lákavý sortiment vybraných delikates a kvalitních potravin od čerstvého pečiva přes mléčné a masné výrobky až po vína či čokolády.

Obchod a restaurace nabízející nejen prémiové produkty společnosti Julius Meinl jsou nedílnou součástí konceptu celého komplexu v neorenesančním stylu. „House of Julius Meinl“ se stejně jako Zumtobel zaměřuje na nejvyšší kvalitu a vytříbený design s pozoruhodným smyslem i pro ty nejmenší detaily a používáním nejmodernějších technologií přenáší osvědčené tradice do budoucnosti.

 


Skupina Zumtobel sídlí v Dornbirnu v rakouské spolkové zemi Vorarlberg. Na českém trhu je zastoupená pobočkou ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Kontakt: Jankovcova 2, 170 00 Praha 7, tel.: +420 266 782 200, https://www.zumtobel.cz


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.