Tvorba faktur na pár kliknutí

Zdlouhavé vypisování údajů o zákazníkovi, klikání položek a cen, výpočet DPH a k tomu nejistota, jestli máte vše vyplněné správně a nic vám nechybí. Pokud takto vypadá vaše tvorba faktur, je na čase to změnit. Vyzkoušejte fakturační program a uvidíte tu jízdu.

Faktura za minutu? Jde to

Tu jízdu myslíme vážně. Tvorba faktur ve fakturačním programu vám nezabere víc než minutu. Zadáte:

  • IČ zákazníka,
  • zboží či služby, které fakturujete,
  • a částku, kterou má zákazník zaplatit.

Zbytek už program vyplní za vás. Spočítá také DPH nebo převede cenu z korun na eura nebo jinou měnu podle aktuálního kurzu ČNB.

Klienty i obvyklé položky můžete vyplnit do adresáře a ceníku. Při vystavování faktur jen vybíráte ze seznamu – a zase si to celé usnadníte.

Doklady podle paragrafů

Pokud zažíváte stres, jestli máte doklad vystavený správně, nebo trávíte dlouhé minuty hledáním aktuálních vzorů, s fakturačním programem je tomu konec.

Díky pravidelným aktualizacím totiž máte jistotu, že pracujete vždy se správnou šablonou, aktuálními sazbami DPH a že máte vyplněné všechny údaje, které na faktuře nesmí chybět.

Jak ještě zrychlit fakturaci? Díky automatizaci

Abyste fakturací netrávili drahocenný čas a věnovali ho radši samotnému podnikání, využijte všechny automatizace, které můžete.

Například díky propojení s e-shopem vám fakturační program automaticky vystaví fakturu na objednané zboží. Sám ji také zákazníkovi odešle.

Pokud systém propojíte s bankou, zvládne platby spárovat s doklady. Vy nemusíte nic kontrolovat – i když se zákazník s platbou zpozdí, upomínku mu program odešle sám.

Fakturujete-li opakovaně stejnému klientovi za pravidelné služby stále stejnou částku, nastavte si šablonu. Program ji klientovi odešle v zadaném termínu.

Profesionální faktury na míru

Nejdůležitější samozřejmě je, aby faktury byly vystavené správně. Pokud vám záleží i na jejich vzhledu, fakturační program vám přání splní. Vyberte si z připravených vzorů, které můžete upravit do barev své firmy, přidat na ně logo, nebo vložit svůj podpis.

Tvorbu faktur zdarma vám umožní například fakturační program iDoklad. Vyzkoušet si jej můžete na 60 dní, abyste mohli vyhodnotit, jak se vám s ním pracuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.