Vítané osvěžení do každého drinku. Výrobníky ledu potěší nejen restauratéry a jejich hosty

Jaro a léto jsou obvykle ve znamení slunečného počasí, ostatně i letošní zima zahrádkářům příliš starostí nenadělala. V teplém počasí ještě více roste potřeba po kvalitně vychlazených nápojích. Skvělým pomocníkem jsou výrobníky ledu BREMA.

CONTEG Gastro zajišťuje prodej výrobníků ledu BREMA, známých svou spolehlivostí a kvalitou. K dispozici jsou různé velikosti a kapacity, takže si zákazníci mohou vybrat model vyhovující potřebám konkrétního podniku. Výrobníky ledu BREMA dosahují vysoké účinnosti při výrobě ledu a minimalizují tak spotřebu energie. V letních vedrech jejich majitelé ocení, že pracují spolehlivě i při teplotách kolem 43°C.

„Výrobníky ledu BREMA si naši zákazníci pochvalují zejména kvůli jejich dlouhověkosti a spolehlivému provozu. Produkty obsahují také čistitelný filtr proti vodnímu kameni, vzduchový nebo vodní chladicí systém. Nabízíme je navíc v různém provedení, například s integrovaným zásobníkem nebo bez zásobníku, s agregátem nebo bez agregátu, což jsou zejména velké výrobníky pro potravinové řetězce nebo například pro zdravotnictví, kde je zapotřebí skladovat větší množství ledu. Našim zákazníkům dokážeme nabídnout jak výrobníky kostkového a šupinového ledu, tak ledové tříště, kterou tradičně oceňují zástupci mladší generace,“ říká Ivana Nováková z CONTEG Gastro s tím, že technologie BREMA dokáže připravit v podstatě neomezené množství ledu.

Výrobníky ledu jsou ideální pomůckou především pro provozovatele barů či restaurací, jejichž hosté v parných dnech osvěžení v podobě skvěle vychlazených nápojů skutečně ocení.

Další informace o výrobnících ledu BREMA najdete na https://www.conteg-gastro.cz/uvod/produkty/vyrobniky-ledu/

Více informací o výrobníku ledové tříště ZDE
Podrobnosti o výrobníku kostkového ledu ZDE
Informace o výrobníku šupinového ledu ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.