Manner otevřel první originální Manner Shop v České republice

Vídeňský tradiční výrobce sladkostí Manner otevřel 23.10. první originální Manner Shop v České republice ve známém nákupním centru „Palladium“ v centru Prahy. Nákupní centrum bylo záměrně vybráno jednak kvůli své výhodné poloze, ale také kvůli známosti centra. Nakupují zde návštěvníci z Prahy i turisté.

Nový Original Manner Shop nabízí na 70 metrech čtverečních vše, po čem sladké srdce touží. Nachází se přímo uprostřed nákupního centra a už z dálky je vidět charakteristickou růžovou barvu společnosti. Prosklené výlohy, které jsou viditelné v nákupní galerii, podněcují chuť na sladké nákupy. Original Manner Shop v Praze je 15. obchodem s cukrovinkami a je dalším po Rakousku či Berlíně.

V obchodě si můžete koupit klasické sladkosti, jako jsou Manner řezy (dvě balení Manner řezů se sní každou sekundu po celém světě), Casali Rum Kokos pralinky, nebo Napoli Dragee keksi, stejně jako Fans produkty, které nejsou k dispozici všude a které se ukázaly jako ideální suvenýry, například Manner likéry. Všechny produkty Manner jsou 100% vyrobeny z certifikovaného kakaa z udržitelného nákupu.

Kromě rozsáhlého a lahodného sortimentu cukrovinek od tradiční společnosti Manner najdete také mnoho produktů pro fanoušky, jako jsou růžové dětské dupačky, zábavný dávkovač řezů „Schnitt-o-mat“, lyžařské helmy, osušky, hrníčky a mnoho dalšího.

V novém obchodě Manner na návštěvníky čekají různé akční prodeje, prodej s dárky a možnost objednání dárkového balení na všechny příležitosti.

 

Zdroj: Josef Manner s.r.o.

Praha, 29. října 2020