Action otevírá prodejnu v Příbrami

Action, nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím, otevře 9. 3. svou další prodejnu, tentokrát v Příbrami. Nová pobočka je 65. obchodem Action v České republice a již druhou prodejnou v Příbrami.

Obyvatelé Příbrami čeká unikátní koncept Action: 6 000 kvalitních výrobků ve 14 kategoriích (od hraček a DIY zboží až po výrobky pro domácnost, zahradu a trvanlivé potraviny) za nejnižší ceny. Řetězec každý týden představí 150 nových výrobků, což zajišťuje dynamický a vždy relevantní sortiment, který uspokojuje potřeby a preference různých zákazníků. Více než 1 500 položek tu stojí méně než 25 Kč a průměrná cena produktu v Action nepřesahuje 50 Kč.

Jako přední diskontní řetězec cítí Action odpovědnost za snižování uhlíkové stopy a prosazování zásad oběhového hospodářství. Až 94 % dřevěných a 100 % bavlněných výrobků v prodejnách Action pochází z udržitelných zdrojů. Cílem řetězce je, aby do roku 2024 měly všechny dřevěné výrobky certifikáty původu.

„Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat nové zákazníky i v Příbrami. Za expanzi vděčíme nasazení našich týmů, kterým bych rád poděkoval za jejich skvělou práci,“ říká Boyko Tchakarov, ředitel společnosti Action pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko. „Při otevírání našich prodejen vždy pečlivě zvažujeme lokalitu. Důležitá je snadná dostupnost a viditelnost, možnosti parkování nebo dobré spojení z centra města. Díky tomu jsou prodejny Action pro zákazníky atraktivním a příjemným místem pro nakupování.“

Pobočka v ulici Brodská 601 v obchodní zóně s parkováním nabídne zákazníkům nákupní plochu o rozloze 776 metrů čtverečních a dostatek parkovacích míst. Prodejna se nachází v blízkosti vlakového i autobusového nádraží a je snadno dostupná veřejnou dopravou. Otevřena bude každý den od 8:00 do 20:00 hodin.

Action po celé Evropě provozuje přes 2 500 poboček, jež přímo vytváří pracovní příležitosti pro více než 60 000 lidí.

 

Zdroj: Best Communications

Praha, 7. března 2024