Action přichází do oblíbené nákupní zóny ve středočeských Čestlicích

Action, nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím, otevřel svou novou pobočku ve středočeských Čestlicích. Od soboty 21. října má v Česku již 56 obchodů.

Zákazníci, kteří do prodejny zamíří z jejího okolí či v rámci cesty po dálnici D1, z níž je za jihovýchodním okrajem Prahy pohodlně dostupná, se mohou těšit na vše, co přináší jedinečný koncept Action: Široký, neustále obměňovaný a pokaždé překvapivý sortiment složený ze zhruba 6 000 položek ve 14 rozmanitých, promyšleně sestavených kategorií, které uspokojí poptávku zákazníků po produktech každodenní potřeby i po vybavení pro speciální příležitosti. To vše přitom vždy za nejlepší ceny. Action navíc každý týden do prodeje uvádí 150 nových produktů. Více než 1 500 položek stojí méně než 25 Kč a průměrná cena produktu nepřesahuje 50 Kč.

„Jen během posledních pěti týdnů jsme měli možnost otevřít v České republice čtyři nové pobočky, přičemž tři z nich, včetně nyní otevírané čestlické, jsou situovány na území Středočeského kraje či Prahy. Těší mě, že vidím mezi zákazníky neutuchající nadšení pokaždé, když do Action zavítají, a to nejen v případě nových prodejen, ale napříč naší tuzemskou sítí,“ uvedl Sławomir Nitek, regionální ředitel Action pro Polsko, Českou republiku, Slovensko a Rakousko. „Prodejna v Čestlicích se nachází v oblíbené, snadno přístupné nákupní zóně, díky čemuž se stává cenným přírůstkem do našeho portfolia. Nemám pochyby o tom, že bezpočtu našich zákazníků přinese spoustu radosti a inspirace.“

Na pultech prodejen Action mohou zákazníci vybírat zboží z kategorií jako drogerie, oblečení a textil, papírnictví, vybavení pro DIY, nářadí či zahradnické produkty nebo vybavení pro sport, hračky, dekorace do domácnosti a další. V nabídce jsou jak produkty dobře známých, tak privátních značek, společná je jim vždy nejnižší částka na cenovce. Vedle standardního základního sortimentu se v Action oblibě těší i sezónní zboží. V čase, kdy opět pomalu přichází na řadu přípravy na Vánoce, zde mají zákazníci možnost čerpat také inspiraci na dárky pro svoje nejbližší – například v podobě produktů z veganské řady make-upu privátní značky Max & More nebo dřevěných her a hraček rovněž privátního labelu Mini Matters, jež jsou vyráběny ze dřeva ze zodpovědně obhospodařovaných lesů s certifikací FSC.

Závazek k udržitelnému podnikání je spolu se zajišťováním bohaté nabídky jedním z pilířů působení Action. Veškeré prodávané produkty procházejí podrobnou analýzou a procesem neustálého zlepšování za účelem rozšíření sortimentu o co nejvíce odpovědně vznikajícího, cirkulárního a vůči životnímu prostředí šetrného zboží.

Action po celé Evropě provozuje přes 2 300 poboček, jež přímo vytváří pracovní příležitosti pro více než 60 000 lidí. V České republice už počet zaměstnanců přesáhl 1 200.

Nový obchod s prodejní plochou 759 metrů čtverečních se nachází v Obchodním centru Čestlice na adrese Obchodní 111, Čestlice-Říčany u Prahy. Pohodlnou dostupnost podtrhuje zajištění dostatku parkovacích stání. Prodejna je otevřena od soboty 21. října 2023, a to od pondělí do neděle od 8 do 20 hodin.

 

Zdroj: Best Communications

Praha, 28. října 2023