Baťa v Praze otevřel vůbec první prodejnu na letišti

Vůbec první prodejnu na letišti otevřel Baťa na Letišti Václava Havla Praha na Terminálu 2. Koncept prodejny je stejný jako v nedávno otevřeném flagshipu na pražském Andělu, tedy téměř bez krabic v prodejně, v novém vzdušném designu navazujícím na globální designový koncept Bata Red Two navrženým italskými architekty.

Je tvořen kombinací moderních materiálů z kovu a skla v bílo červeném provedení vytvářející světlé, čisté a vzdušné prostředí. Baťa si od otevření slibuje další podporu své marketingové strategie a image, kdy zákazníkům nabízí kvalitní boty podle posledních trendů za dostupné ceny.

Naší dlouhodobou strategií v oblasti neleteckého obchodu je rozšiřovat nabídku pro cestující o lokální značky a zboží evokující Českou republiku.  Jsme proto velmi rádi, že okruh stávajících nájemců na Letišti Václava Havla Praha doplní vůbec poprvé prodejna obuvi české tradiční značky Baťa,“ říká Jiří Petržilka, výkonný ředitel neleteckého obchodu na Letišti Václava Havla Praha.

Nový letištní obchod nabídne na 112 metrech čtverečních aktuální kolekce Baťa, chybět nebudou ani nejrůznější doplňky, které mohou na letišti ulehčit cestovatelům život, pokud si některé z nich, například letní žabky, zapomenou doma. Baťa tak slaví 125 let svého výročí otevřením vůbec první své prodejny na letišti na světě.

„Jde o velmi unikátní věc a máme velkou radost, že se to povedlo právě v Praze. V letištním obchodě, který je v duty free zóně, nebudou chybět všechny nejnovější kolekce Baťa“, shrnuje Ondřej Cedidla, marketingový manažer Baťa pro Českou republiku a Slovensko.

Letištní prodejna Baťa je otevřená od soboty 13. dubna, funguje každý den a nachází se na Terminálu 2.

 

Zdroj: Friendly Friends

Praha, 23. dubna 2019