Datart otevírá svou nejmodernější prodejnu v Brně

Nová prodejna, kterou elektro prodejce Datart otevírá v OC Campus Square, nabízí zákazníkům možnost vyzkoušet si nejmodernější technologie naživo.

Nejmodernější koncept prodejen Datart zahrnuje mimo jiné interaktivní pulty, u kterých má zákazník jedinečnou možnost si výrobky vyzkoušet. S ohledem na polohu prodejny je nabídka zboží přizpůsobená zákazníkům se zájmem o moderní technologie a také studentům.

„Největší zájem čekáme v segmentu mobilních telefonů, notebooků, tabletů a příslušenství k nim, včetně nositelné elektroniky. Očekáváme, že nás budou hojně navštěvovat studenti univerzity, kteří u nás mohou na ISIC kartu nakoupit za zvýhodněné ceny,“ říká Tomáš Bartl, vedoucí nové prodejny.

„Prodejnu pro zákazníky otevíráme ve středu 24. dubna s doprovodným programem. Návštěvníci se mohou těšit na akční ceny zboží, dárky k nákupu nebo ochutnávku jídla a kávy. Největším lákadlem budou hosté z řad hráčů fotbalového klubu Zbrojovka Brno a bývalý český fotbalový útočník Petr Švancara. S nimi se mohou zákazníci prodejny utkat v souboji při konzolových hrách,“ říká Eva Kočicová, tisková mluvčí značky Datart.

Nová prodejna je již šestým kamenný obchodem Datart v Brně. S rozlohou téměř 700 čtverečních metrů slouží pro zákazníky zároveň také jako výdejna zboží objednaného na e-shopu. To pro ně bude připraveno k vyzvednutí zdarma již za 60 minut od objednání nebo rezervace na webu. Prodejna se zbožím zaváží několikrát denně, i o víkendech.

Výhodou je její dobrá dopravní dostupnost a snadné parkování, které je první tři hodiny pro zákazníky OC zdarma. Nová prodejna rozšířila síť kamenných obchodů na 96 prodejen v Česku.

 

Zdroj: Datart

Praha, 25. dubna 2019