BILLA na Letišti Václava Havla opět otevírá

Prodejna BILLA na pražském Letišti Václava Havla přivítá ve středu 9. března opět své zákazníky. Během několikatýdenní uzávěrky prošla kompletním faceliftem. Cestující a zaměstnanci letiště tak mohou pohodlně nakoupit širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů v moderní prodejně, která jim zůstává otevřena i přes všechny státní svátky.

Supermarket BILLA na Letišti Václava Havla je znovu k dispozici pro všechny zaměstnance letiště, ale také cestující, kteří si chtějí před odletem či po příletu nakoupit potraviny. Na téměř 400 m2 se mohou těšit na širokou nabídku kvalitních produktů. Vybírat mohou z čerstvých i trvanlivých potravin od nejrůznější českých a zahraničních producentů včetně BILLA privátních značek, jako BILLA BIO, BILLA Premium, Česká farma, Vocílka, Clever a dalších. Pro rychlý a pohodlný nákup budou zákazníci a cestující moci využít v pokladní zóně i šest samoobslužných pokladen, z nichž dvě jsou bezhotovostní. Rozsáhlá rekonstrukce pomohla nejen k udržitelnějšímu chodu prodejny, ale také ke zkvalitnění služeb pro zákazníky.

Tato prodejna BILLA, stejně jako prodejny BILLA na hlavním nádraží v Praze a Brně, spadá do výjimky ze zákona o prodejní době v maloobchodě. Proto zde platí stále stejná otevírací doba od 6.00 do 21.00 hodin, a to i během všech státních svátků.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 9. března 2022