Billa Praha – Petřiny je nejlepší ve střední a východní Evropě

Moderní supermarket Billa v Praze na Petřinách zvítězil v mezinárodní soutěži BILL OF EXCELLENCE. Třetí ročník soutěže uspořádala společnost Rewe International a zapojily se do ní všechny Billa země střední a východní Evropy.

Ilustrační foto BILLA prodejnyCelkem soutěžilo 610 prodejen z Česka, Slovenska, Chorvatska, Rumunska, Bulharska, Ukrajiny a Ruska. Česká republika měla přihlášených 199 prodejen. V první desítce se umístily ještě další čtyři prodejny a mezi sto nejlepšími figurovalo celkem 35 českých prodejen Billa.

„Výsledek soutěže mě velmi potěšil. Avšak nepřekvapil. Naše prodejny totiž bodovaly i v minulých ročnících soutěže. V Bille se neustále věnujeme rozvoji našich zaměstnanců a zkvalitnění služeb pro zákazníky,“ komentuje vítězství generální ředitel společnosti Billa Jaroslaw Szczypka. „Chtěl bych poděkovat celému prodejnímu týmu petřinské Billy za jeho ukázkový přístup k vedení prodejny a v přístupu k zákazníkovi. Jejich pracovního nasazení si velmi vážím a věřím, že budou inspirací pro další kolegy,“ dodal Szczypka.

Vítěznou prodejnu na pražských Petřinách (Na Petřinách 55, Praha 6) poslední tři roky vede Ondřej Pilík, který pro společnost Billa pracuje jako vedoucí prodejen již 14 let. Hlavní výhrou v soutěži je zájezd k moři pro celý tým prodejny.

Mezinárodní soutěž BILL OF EXCELLENCE odstartovala 1. ledna 2015. Prodejny byly po celý rok hodnoceny s důrazem na tři hlavní sledovaná kritéria: ztráty, produktivita a mystery shopping.

Na krásném čtvrtém místě se umístila Billa ve Slaném (ul. Petra Hrubého), na šestém místě pak brněnská prodejna Rubín (Makovského náměstí), na osmém místě pražská Billa v Modřanech (Sofijské náměstí) a na 10. příčce prostějovská Billa (Plumlovská ul.).

 

Zdroj: BILLA ČR

Praha, 4. března 2016