BILLA se spojila s finalistou a nakonec i vítězem letošního ročníku soutěže MasterChef Česko 2020 Romanem Stašou

Láska k jídlu, vaření z kvalitních surovin, preference lokálních potravin a chuť dělat věci poctivě vedly společnost BILLA ke spojení s finalistou a nakonec i vítězem soutěže MasterChef Česko 2020 Romanem Stašou.

Společnost BILLA, jenž je dlouhodobě hlavním sponzorem pořadu MasterChef, je hrdá na to, že v letošním ročníku vyhrál talentovaný kuchař, který svoji filozofii vaření zakládá na kvalitních, čerstvých a lokálních produktech. „Rozhodnutí Billy spojit svou značku se mnou a mými projekty mi upřímně vyrazilo dech. Je to skvělý pocit, že mám při rozjezdu mých plánů v zádech silného partnera, o to víc, kdy z působení v soutěži vím, jak dobře se z jejich surovin vaří,“ říká novopečený vítěz soutěž MasterChef Česko 2020.

„Panu Stašovi gratulujeme k vítězství. Bylo skvělé jej pozorovat, jak se každým dílem zlepšuje a rozvíjí svůj talent. Pro BILLU je rovněž skvělé, že s ním můžeme spolupracovat a v průběhu dalšího roku pracovat na společných aktivitách a projektech,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 6. listopadu 2020