CBRE rozšiřuje retailový tým

CBRE rozšiřuje své aktivity v oblasti maloobchodních nemovitostí a posiluje tým na Moravě. Novou kolegyní, zodpovědnou za pronájmy nákupních center a vytváření nových obchodních příležitostí v této oblasti, je Radana Boudná.

Společnost CBRE expandovala na Moravu se službami Industrial Agency, jež lokálně zajišťuje Sebastian Kovačič, již v polovině loňského roku. Nyní rozšířila své aktivity v této lokalitě také o Retail, neboť v současné době má téměř polovinu svého spravovaného Retail portfolia právě na Moravě a ve Slezsku.

Veronika Tebichová, Head of Retail Agency společnosti CBRE, říká:

Ing. Radana Boudná

„Potřeba vytvoření nové pozice vychází z požadavků klientů a tržních změn.  Dále je zde potřeba se, kromě velkých řetězců, detailně soustředit také na nové zajímavé lokální formáty a obchodní příležitosti. Radana bude úzce spolupracovat s ostatními členy týmu a vytvářet příležitosti pro nájemce v našich regionálních nákupních centrech a věřím, že bude efektivní posilou celé divize.”

Ing. Radana Boudná nastupuje na pozici Retail Letting Manager Moravia. Během své praxe získala několikaleté zkušenosti s vedením obchodních skupin a sítí maloobchodních prodejen. Do CBRE přichází ze společnosti Takko Fashion s.r.o., kde pracovala jako Area Sales Manager. Radana absolvovala obor Ekonomika a řízení strojní výroby na VUT a své vzdělání rozšířila dalším studiem Marketingu a managementu.

 

 

Radana Boudná, Retail Letting Manager Moravia společnosti CBRE, dodává:

„Po zkušenostech v maloobchodním sektoru mě velmi zaujala příležitost pracovat jako poradce pro různé pronajímatele a přispívat tak ke zlepšení a zkvalitnění portfolia nákupních center.“

 

Zdroj: CBRE Group

Praha, 5. února 2016