Česká značka thePet+ získala „Zlatou Perlu“

Po loňském vítězství v české soutěži Volba spotřebitelů a získání titulu „Nejlepší krmivo pro kočky“ si v letošním roce česká značka krmiv a pochoutek pro psy a kočky thePet+ připsala dva další úspěchy u našich sousedů v Polsku.

Tím prvním bylo získání ocenění v rámci průzkumu „Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów®“, jehož výsledky byly vyhlášeny v lednu letošního roku. Reprezentativní vzorek 1 000 respondentů, spotřebitelů, vybíral nejlepší produkty a značka thePet+ si v rámci kategorie Výrobky pro zvířata vybojovala zlatou medaili.

Druhým úspěchem bylo získání ocenění v rámci průzkumu „Perly rynku“, což je celostátní nezávislé hlasování maloobchodníků. Cílem průzkumu je udělit ocenění nejlepším produktovým novinkám v nejdůležitějších kategoriích. Původně byli laureáti vybíráni na základě hlasování vlastníků a zaměstnanců prodejen potravin a lékáren, od roku 2016 vybírají nejlepší novinky porotci ze zástupců nejvýznamnějších potravinových řetězců na trhu. V rámci průzkumu „Perly rynku“ získala česká značka thePet+ tituly „Zlatá Perla“ v kategorii Krmiva pro zvířata a Pochoutky pro zvířata.

„Jsme nesmírně rádi za všechna ocenění, která naše značka thePet+ získala. Vítězství na základě rozhodnutí konečných spotřebitelů, ale proti tomu i zástupců nejvýznamnějších řetězců, nás utvrzuje v tom, že naše výrobky jsou přesně to, co trh potřebuje. Krmiva a pochoutky značky thePet+ pro psy a kočky vyrábíme z nejlepších surovin, které jim ve spojení s profesionálním zpracováním garantují superprémiovou kvalitu. Jedná se o opravdu špičkové výrobky, které si své místo na regálech skutečně zaslouží“ říká Tamara Jelínková, manažerka značky thePet+.

thePet+ je mladá, perspektivní značka superprémiových produktů, která představuje moderní přístup k řešení výživy domácích mazlíčků. Byla vyvinuta ve spolupráci se zkušenými výživáři, kteří chápou péči o domácí zvířata jako celek. Ti na základě svých dlouholetých zkušeností navrhli produkty, které odpovídají nejaktuálnějším trendům v oboru pet food.

Více informací o značce thePet+ a jejích produktech pro psy a kočky se dozvíte na www.thepetplus.cz.

 

 

Zdroj: thePet+

Praha, 21. července 2019