Coffee & Snack v obchodech Albert bude provozovat Eurest

Společnosti Ahold a Eurest uzavřeli dohodu o spolupráci. Přední poskytovatel moderních gastronomických služeb bude od 1. července 2016 provozovat více než dvacet restaurací Coffee & Snack umístěných v blízkosti vybraných obchodů Albert.

Spojení dvou silných partnerů přinese vyšší kvalitu služeb pro zákazníky. Ahold jakožto provozovatel supermarketů a hypermarketů Albert působí v Česku již 25 let a novou spoluprací se společností Eurest, která je předním poskytovatelem moderních gastronomických služeb, obohatí dvě desítky obchodů o možnost příjemného občerstvení před nebo po nákupu.

„Díky tomuto kroku můžeme pokračovat ve zkvalitňování nabídky pro naše zákazníky. Týmy našich kolegů neustále pracují na zlepšování obchodů Albert po celé republice, zavádíme zde inovativní řešení a nové služby tak, aby se u nás nakupující cítili dobře a vždy pořídili vše, co potřebují.  Nabídka kávy s sebou nebo malého občerstvení před či po nákupu může být ideální součástí příjemného nákupního zážitku a já jsem si jistý, že spolupráce s firmou Eurest si brzy získá u našich zákazníků oblibu,“ říká Jesper Lauridsen, generální ředitel společnosti Ahold Czech Republic.

Za Eurest se k dohodě vyjadřuje Edin Sose, generální ředitel společnosti pro Českou republiku a Slovensko: „Je nám potěšením, že se bude Eurest podílet na rozvoji gastronomických služeb v restauracích Coffee & Snack v obchodech Albert. Můžeme zde naplno využít zázemí naší mateřské společnosti Compass Group, která je celosvětově největší gastronomickou skupinou působící v padesáti zemích světa, a čerpat ze zkušeností získaných během 25 let našeho působení na českém trhu. Věříme v úspěšnost této spolupráce a těšíme se na ni, neboť plně koresponduje se směrem našeho rozvoje a stejně tak plně odpovídá naší vizi stát se komplexním dodavatelem moderních gastronomických služeb nejen pro oblast závodního stravování.“

Zákazníky bude v restauracích, které společnost Eurest oficiálně převezme 1. července 2016, obsluhovat zavedený tým zaměstnanců. Změna provozovatele tak nepředstavuje žádné ztráty pracovních míst.

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 1. června 2016