DACHSER Brno má nového Operations Managera

Michal Císař nastoupil na pozici Manager Operations pobočky DACHSER Brno. Bude mít na starosti řízení všech klíčových týmů logistického provozu.

Michal Císař vystudoval bakalářské studium na Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze. Svoji kariéru v logistice zahájil již při studiu, kdy začal pracovat jako kurýr a skladový operátor v DHL Express. Později po ukončení studia měl na starosti disponování spojů na vnitrostátních i mezinárodních linkách, pracoval jako Operational Agent v oddělení kontroly nakládky leteckých kontejnerů  a evidence dálkových spojů.

V roce 2015 nastoupil do společnosti DACHSER Czech Republic jako disponent charterových přeprav. Později působil jako Sales Representative pro největší českou pobočku DACHSER Kladno a od roku 2018 vedl oddělení charterových přeprav na pobočce DACHSER Brno.

Na své nové pozici Manager Operations DACHSER Brno vede 5 týmů – oddělení místní dopravy, charterových přeprav, linkových přeprav, překládkového terminálu a správy obalového hospodářství. Do jeho kompetence spadá komunikace s ostatními pobočkami v síti DACHSERU a nastavování procesů a pravidelných linek mezi nimi. Má na starosti i řízení nákupu kapacit pro všechna tři přepravní oddělení. Je zodpovědný za personální obsazení a hodnocení kvality práce jednotlivých týmů a vyhodnocuje kvalitativní, kvantitativní i finanční ukazatele těchto klíčových oddělení.

Michal Císař je ženatý a má dceru. Mluví anglicky a německy. Ve svém volném čase se věnuje rodině, má rád badminton, běh a zdolávání ferratových cest.

 

Zdroj: DACHSER Czech Republic a.s.

Praha, 22. ledna 2020