PENNY pokračuje v expanzi i v roce 2020

PENNY otevřelo dvě nové prodejny, a to v Praze Holešovicích a ve středočeských Řevnicích. Hned v úvodu roku tak pokračuje v expanzi a upevňuje si pozici obchodního řetězce s nejvyšším počtem prodejen v České republice. Cílem pro rok 2020 je přiblížit se hranici 400 prodejen.

Prodejna v Dělnické ulici v pražských Holešovicích je po prodejnách v Revoluční ulici, Terronské ulici, Vršovické ulici a na Arbesově náměstí další prodejnou menšího formátu na území našeho hlavního města.

„Jsme rádi, že na území hlavního města otevíráme další, již dvaatřicátou prodejnu. Jedná se o prodejnu s nepatrně menší prodejní plochou, než je u PENNY standardem, která je však svými dispozicemi a sortimentem přizpůsobená pro potřeby městského obyvatelstva.  Věříme, že si nová prodejna rychle získá nové zákazníky, protože tato Holešovice jsou stále vyhledávanější a populárnější lokalitou pro bydlení,“ říká Mathias Mentrop, jednatel společnosti PENNY MAREKT.  Nová prodejna v Dělnické ulici s prodejní plochou 540 m2 je součástí kancelářského a nákupního Rosmarin Bussines Centra.

Nová prodejna PENNY v Řevnicích s prodejní plochou 670 m2 je další prodejnou podle nového konceptu PENNY, kterou jsme vybudovali v místě původní prodejny, jež místní obyvatelé dobře znají. „Potvrzujeme, že naše prodejny dokážeme uzpůsobit jakémukoliv prostředí. Zákazník přitom vždy dostává stejnou kvalitu služeb a ve všech našich prodejnách se setkává s příjemným novým přátelským prostředím. Je přitom jedno, zda jde o městskou nebo klasickou prodejnu,“ dodává Mathias Mentrop.

V roce 2020 plánuje PENNY otevřít minimálně 10 nových prodejen a dalších více než 70 stávajících prodejen čeká modernizace podle nového konceptu. Do nových prodejen a modernizace PENNY investuje stovky milionů korun.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 21. ledna 2020