Datart otevírá novou prodejnu v Příbrami

Česká značka Datart otevírá v Příbrami svou první prodejnu. Zákazníci ji najdou v novém retailovém parku Fastmall na ulici Evropská. Při slavnostním otevření, které bude 27. června, je čeká doprovodný program s výhodnými nákupy.

„Program začíná otevřením prodejny v devět hodin ráno, možnost výhodných nákupů však mohou zákazníci využít po celý den. Velkým lákadlem jsou zvýhodněné ceny výrobků různých značek, například deset procent na produkty značky Apple, dvacet procent na výrobky značek ETA, Whirlpool nebo LG. Ke každému nákupu pak získají slevovou knížku na další nákupy. Těšit se mohou také na předváděcí akci značky ETA a Philips, spojenou s ochutnávkou jídla a kávy,“ říká Eva Kočicová, mluvčí značky Datart.

Se svou prodejní plochou přes 410 čtverečních metrů se prodejna řadí mezi středně velké a pojme široký sortiment elektro produktů a technologických novinek. Zákazníci v ní najdou vystavené velké a malé domácí spotřebiče, oddělení televizorů, notebooků, mobilních telefonů, ale také produkty péče o tělo nebo sezónní zboží. „Samozřejmostí jsou také profesionální služby, které zákazníkům nabízíme. Mohou si například pohodlně vyzvednout zboží objednané na internetu. Tato služba je u nás zdarma. Prodejnu budeme zavážet novým zbožím jednou denně, a to i včetně víkendu,“ říká Ladislav Boška, regionální vedoucí prodejen.

Moderní koncept prodejny umožňuje zákazníkům si zboží nejen prohlédnout, ale většinu také vyzkoušet. „Je to pro zákazníky velmi důležité. Ne vše lze vybrat pouze podle obrázku a popisu produktu na internetu. Často je pro koupi rozhodující právě přímý kontakt s výrobkem. U nás si mohou zákazníci takto vyzkoušet například mobilní telefony, notebooky, tablety, chytré hodinky a další. Navíc jim s výběrem vhodného produktu rádi pomohou naši zkušení elektro specialisté,“ dodává Kočicová. Novou prodejnu zákazníci najdou v retailovém parku hned vedle pobočky obchodního řetězce Lidl. Výhodou je její dobrá dopravní dostupnost a snadné parkování.

 

Zdroj: Datart

Praha, 27. června 2019