Electro World otevírá nové prodejny v Havířově a ve Znojmě

Společnost Electro World otevírá v období letošních Velikonoc hned dvě nové prodejny. V oblíbeném řetězci, který letos získal již osmé ocenění Czech Superbrands, tak zákazníci nově nakoupí ve Znojmě a v Havířově.

Electro World je zákazníkům zase o něco blíže, protože s počtem otevřených prodejen v naší republice vstupuje do další desítky. Konkrétně se jedná o 40. a 41. provozovnu. Jedná se o dvě bývalé prodejny Expert, které doplňují již převzaté elektro obchody sítě K+B Expert z roku 2021.

V Havířově lze na ploše 374 m² nakoupit již od čtvrtka 6. dubna. Do znojemské pobočky mohli zákazníci zavítat hned po Velikonocích. V úterý 11. dubna se jim na celkové ploše 714 m² představil široký sortiment spotřební a výpočetní elektroniky.

Do nových poboček na slevy už tento týden

Na otevření nových poboček naváže akce Slevové šílenství, kterou Electro World ve dnech 13. až 17. dubna pořádá již pošesté. V rámci prodlouženého akčního víkendu se zákazníci dočkají až 30% slev na zajímavé produkty a značky. Pro nové prodejny se navíc chystá čtyřstránkový leták se slevovými kupony, který bude lokálně distribuován do poštovních schránek.

Ti, kdo slevové kupony nenaleznou ve svých schránkách, se nemusí obávat, jelikož budou rovněž k dispozici na stránkách Electro Worldu na adrese www.electroworld.cz/slevove-silenstvi. Zákazníci tak nemusí shánět papírové kupony z letáků. Konkrétní slevy lze uplatnit přímo v prodejnách i při online nákupu.

 

Zdroj: CHILLICOM s.r.o.

Praha, 11. dubna 2023