PPG v Táboře otevřela novou prodejnu Dům barev

Společnost PPG, výrobce nátěrových hmot a specializovaných výrobků v Táboře otevřela novou prodejnu Dům barev. Dům barev je specializovaná síť prodejen barev, laků a příslušenství s prodejními místy po celé České republice a spolu se značkami PRIMALEX, BALAKRYL a BONDEX spadá pod PPG.

“Naše síť obchodů Dům barev je úspěšná právě proto, že sledujeme trendy v maloobchodě a přesouváme prodejny do moderních prostor a dostupnějších lokalit,“ říká Jan Šipan, obchodní ředitel PPG pro Českou republiku, divize Architectural Coatings. „Zákazník očekává nejen kvalitní výrobky, ale i výborný servis, pro který potřebujeme správné zázemí, kde si zákazník může vybrat výrobek, vhodný odstín, který na místě natónujeme, může konzultovat vhodný postup aplikace a vybrat si ze široké škály příslušenství.“

Původní pobočka v Táboře zvládla během sezóny odbavit 80 až 100 zákazníků denně, kteří zde nejčastěji nakupují malířské barvy. Nejprodávanějšími recepturami jsou Primalex Plus a Primalex Polar, zákazníci ovšem stále častěji volí i omyvatelný Primalex Fortec a čistitelný Primalex Ceramic. Dnes táborskou prodejnu nahradila moderní prodejna v ulici Soběslavská.

Na rozloze o více než 250 metrů čtverečních nová prodejna nabídne komplexní sortiment barev, laků, ředidel, příslušenství a dalších doplňujících produktů, které jsou potřeba při malování a natírání. Barvy lze na místě namíchat pomocí tónovacího automatu, a to do více než 20 000 odstínů. Profesionální personál navíc PPG pravidelně školí a vzdělává. Zaměstnanci jsou tak připraveni zákazníkům vždy poradit, ať už jde o vhodný výběr produktu nebo jeho správnou aplikaci.

Novou prodejnu Dům barev Tábor najdete na adrese Soběslavská 1723, Tábor. Pro zákazníky je připravené parkování a v těsné blízkosti se nachází zastávka MHD.

 

Zdroj: PPG

Praha, 9. dubna 2023