EPG Group představuje tuzemský unikát

Investiční skupina EPG Group plánuje propojit nákupy a zábavu dosud nevídaným způsobem. Ve svých nákupních centrech spustí nahrávání lifestylových podcastů se známými osobnostmi. Lidé se mohou těšit na podmanivé rozhovory nejen o módě a nakupování, ale i dalších oblastech, které je zajímají: od gastronomie přes kulturu a sport až po cestování. Podcasty, podporující audio i video formát, se budou nahrávat přímo v prostorách center, čímž získají specifický nádech a atmosféru. Jejich průvodcem bude herečka a moderátorka Barbora Mottlová.

„Každý rok do našich nákupních center Varyáda v Karlových Varech a Central Most v Ústeckém kraji zavítá na 7,5 milionu návštěvníků. Věříme, že nakupování není pouze o samotných produktech, ale i o prožitcích, které si s sebou každý zákazník odnáší. Chceme lidi bavit a být jim inspirací, a proto s radostí představujeme naše nové lifestylové podcasty, které přesně tento rozměr nabídnou,“ komentuje Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace EPG Group.

Realizace podcastů bude probíhat ve spolupráci s renomovanou agenturou Kreatika, a to jedenkrát měsíčně. První se uskuteční již na přelomu března a dubna. Podcasty s délkou od 30 do 60 minut budou následně dostupné k přehrání zdarma na platformách iTunes, Spotify a Herohero.

„Uvědomujeme si, že v dnešní době je čas velmi omezený a všichni se snažíme nalézt efektivní způsoby, jak s ním nakládat. A právě podcasty jsou v tomto směru ideální. Pustit si je lze kdykoliv a kdekoliv – ať už z pohodlí domova, při pravidelné procházce v přírodě anebo cestou do práce. Můžete je poslouchat na chytrém telefonu, tabletu či televizi. Každopádně díky nim zůstanete v obraze a neutečou vám žádné novinky,“ popisuje Malý.

Pro účely nahrávání vzniknou v obou centrech speciální designové prostory vybavené moderní audio a video technikou, stejně jako příjemným zázemím pro moderátorku a její hosty. Těmi budou populární osobnosti ze světa filmu, hudby či umění, ale také oblíbení sportovci či infuenceři. Za moderátorský mikrofon se posadí Barbora Mottlová. Populární herečka, která se vedle herecké profese prosadila i jako moderátorka, zpěvačka a příležitostná modelka. Před získáním absolutoria na VOŠH a bakalářského titulu v oboru mediálních studií se původně věnovala studiu módního návrhářství. Díky tomu má nejen hluboké znalosti v oblasti módy, ale i vlastní pohled na různé styly oblékání a aktuální trendy.

„Společně s našimi hosty bude probírat nejen témata související s nakupováním, ale také sdílet zákulisí svých životů – ať už jde o pracovní výzvy či osobní příběhy, což vytvoří unikátní prostor pro hlubší propojení s posluchači. Na natáčení podcastu poté volně naváže osobní setkání pozvané osobnosti s širokou veřejnosti, drobná soutěž například o volné vstupenky na představení a samozřejmě autogramiáda,“ uzavírá Martin Malý.

EPG Group bude nové hosty pravidelně oznamovat na svých sociálních sítích OC Varyáda a Central Most.

O Varyádě:

Nákupní centrum Varyáda je nejnavštěvovanějším nákupním centrem Karlovarského regionu, které letos slaví 19 let své existence. Za tu dobu prošly jeho branami desítky milionů návštěvníků. Na více než 18 000 m2 se nachází téměř 70 obchodů světových módních značek, obchody s kosmetikou, šperky nebo elektronikou, hypermarket Albert či kavárny a kadeřnictví. Budova byla uvedena do provozu v roce 2005 a aktuálně probíhá její modernizace a rozšíření za plného provozu centra. Předpokládaný termín dokončení je před vánoční sezónou 2025.

O Centralu Most:

Obchodní centrum Central Most bylo otevřeno v květnu 2008 a ihned po otevření si našlo svou stálou klientelu. Nachází se na 1. náměstí v samotném centru města Most. Obyvatelům a návštěvníkům nabízí na celkové prodejní ploše 18 000 m2 více než 80 maloobchodních jednotek ve dvou nadzemních podlažích a cca 350 parkovacích míst v podzemí. Prosklená střecha obchodního centra dodává celému prostoru nejen dostatek denního světla, ale je i zajímavým architektonickým prvkem. Central Most se pyšní vítězstvím na jubilejním desátém ročníku soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit 2008“, kde bylo vyhlášeno nejlepším nákupním centrem.

 

Zdroj: Crest Communications a.s.

Praha, 3. března 2024