Evidence tržeb v praxi

Ve dnech 16. – 17. září 2016 se v areálu brněnského výstaviště (pavilon E) uskuteční veletrh pokladních řešení k evidenci tržeb pod názvem „Prakticky o EET“ pořádaný Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR. Souběžně s veletrhem proběhne stejnojmenná odborná konference zaměřená na problematiku elektronické evidence tržeb, jejíž organizaci zaštiťuje Ministerstvo financí ČR a Finanční správa ČR.

pozvánka_finalKonference se zúčastní ministr financí Andrej Babiš, náměstkyně ministra financí pro daně a cla Alena Schillerová či generální ředitel Finanční správy Martin Janeček. Oficiálním partnerem akce je město Brno. Jedná se o doposud největší akci k tématu elektronické evidence tržeb u nás.

Organizátoři očekávají, že se konference a veletrhu za dva dny zúčastní až 1 500 návštěvníků, především z řad podnikatelů, kterých se bude evidence tržeb týkat v první a druhé vlně náběhu.

Veletrh bude probíhat v kongresových prostorách před konferenčním sálem a bude spojen s praktickou ukázkou evidence tržeb. Na celé akci budou přítomni zástupci lokálních i celorepublikových médií.

Vstup na akci je zdarma, po předchozí registraci na adrese www.bvv.cz/konference-eet. Přihlášeným účastníkům bude rozesláno potvrzení s podrobnějšími informace o akci.

Bližší informace pro vystavovatele poskytne Ing. Irena Vlčková, Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, vlckova@socr.cz.

 

Zdroj: Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR

Praha, 7. srpna 2016