IKEA otevřela plánovací studio v Hradci Králové

V pátek 14. dubna otevřela IKEA plánovací studio v Hradci Králové. Nachází se v přízemí Auparku na Gočárově třídě. Je zaměřeno na služby bytového zařízení a nabízí řešení individuálních potřeb zákazníků v interiéru. Odborníci z IKEA jim zde pomohou s plánováním např. kuchyní nebo úložných prostor.

„Jsme moc rádi, že nové plánovací studio otevíráme právě zde. V Hradci Králové a okolí máme 109 tisíc členů našeho věrnostního klubu IKEA Family, což je velké číslo. Před necelými třemi lety jsme v Hradci otevřeli naše vůbec první výdejní místo v Česku, které je dodnes nejvytíženější ze všech. Nyní děláme další důležitý krok směrem k našim zákazníkům v regionu – otevíráme plánovací studio, které jim nabídne naše služby,“ říká Radovan Galamboš, manažer pro expanzi IKEA Česká republika.

Zákazníci si v plánovacím studiu mohou prohlédnout nabízené materiály, dekory, vybavení i vybrané výrobky. Odborníci z IKEA jim pak pomohou naplánovat řešení podle jejich individuálních potřeb a preferencí. „Zákazníkům, kteří mají zájem o plánování, doporučujeme, aby si rezervovali schůzku na čas, který jim vyhovuje, a to na webu www.IKEA.cz/planovani. Nejoblíbenější plánovací služby, například kuchyní nebo úložných prostor, nabízíme zdarma. Naplánovanou sestavu si mohou zákazníci rovnou objednat a nechat doručit třeba na naše výdejní místo zde v Hradci v Kutnohorské ulici. Členové IKEA Family mají vyzvednutí objednávky za symbolickou 1 Kč,“ doplňuje Eva Božíková, manažerka plánovacího studia IKEA Hradec Králové.

 

Zdroj: Adison

Praha, 18. dubna 2023