Jednodušší nákupy díky Scan&Go. Společnost dm rozšiřuje službu do dalších

Služba Scan&Go je nyní zákaznicím a zákazníkům k dispozici již v deseti prodejnách dm. Služba umožňuje během nákupu produkty naskenovat prostřednictvím aplikace Moje dm v chytrém telefonu a vložit je rovnou do tašky. U samoobslužné či klasické pokladny pak zákazníci naskenují QR kód ze svého telefonu a celý nákup zaplatí, aniž by zboží museli vyložit na pás. Služba Scan&Go je od tohoto týdne dostupná ve vybraných prodejnách v Praze, Brně, Ostravě a dalších krajských městech.

„Během testování služby Scan&Go v prodejně dm v Českých Budějovicích jsme si ověřili, že se díky ní nakupování v dm ještě více zrychlí a zjednoduší. Zákazníci se nezdržují vykládáním zboží na pás a jeho ukládáním do tašky, a zkracuje se tak doba strávená u pokladny.“ – Jiří Peroutka, manažer komunikace dm drogerie markt.

Výhodou pro zákazníky je také to, že během nákupu mohou průběžně sledovat, jaká je souhrnná cena vybraných produktů. Tím, že odpadá nadbytečná manipulace, klesá také riziko jejich poškození.

Společnost dm připravila pro zákazníky, kteří se rozhodnou tuto službu využít, odměnu v podobě eKuponu na 200 extra bodů, což odpovídá slevě 50 Kč na příští nákup. eKupon obdrží automaticky do třiceti dnů od prvního nákupu prostřednictvím Scan&Go.

Seznam prodejen dm se službou Scan&Go:

České Budějovice IGY, Praha Nový Smíchov, Praha Chodov, Praha Černý Most, Brno Vaňkovka, Ostrava Avion, Olomouc Šantovka, Pardubice Palác, Hradec Králové Futurum, Plzeň Olympia.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 2. května 2024