Kaufland otevírá své řeznictví v prodejně ve Dvoře Králové

Ve čtvrtek 16. června 2016 v 7.00 hodin byl otevřen nový obslužný pult s čerstvým masem v prodejně Kaufland ve Dvoře Králové, v ulici 17. listopadu.

Kaufland_obsluzny_pult__foto_01_smallV den otevření bude před prodejnou připraven pro dospělé i pro děti zábavný program – hudba, skákací hrad, dovednostní hry a různé ochutnávky, například grilovaných specialit značky Naši řezníci a K-Purland či nabídky z obslužného pultu či pečiva z pekárny.

Zákazníci si dosud mohli vybírat čerstvé maso značek Naši řezníci a K-Purland, které jsou k dostání exkluzivně jen v prodejnách Kaufland, pouze v samoobslužném oddělení masa.

Nyní si mohou masové speciality a klobásy vybrat také v obslužném pultu, kde jim řezník připraví přesně takové množství, jaké potřebují. Nový obslužný pult s masem se nachází vedle pultu se sýry, uzeninami a lahůdkami. I v něm je nabízeno maso a masové speciality připravené ve vlastním řeznictví v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen nejlepší suroviny od vybraných dodavatelů.

Všechny nabízené druhy masa jsou tu přehledně vyskládané a označené jako v řeznictví. Zákazníci si tu mohou vybrat i z výrobků, které v samoobslužném regálu s balenými masy nenajdou.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 16. června 2016