Kaufland zmodernizoval svou největší prodejnu v ČR – v Praze 6 na Vypichu

Ve čtvrtek 24. listopadu 2016 byla pro zákazníky otevřena další zmodernizovaná prodejna Kaufland. Tentokrát přišla na řadu největší prodejna Kaufland v ČR, tedy prodejna v Praze 6 na Vypichu v Bělohorské ulici.

I tady probíhala přestavba za plného provozu a po svém dokončení tento týden přinese zákazníkům nejen moderní interiér, ale i řadu vylepšení pro urychlení, zjednodušení a zpříjemnění nákupu. Tato prodejna je v letošním roce už devatenáctou prodejnou, jež prošla přestavbou. Jen za letošní investuje do rekonstrukce svých prodejen společnost Kaufland celkem 3 250 000 000 korun a v průběhu následujících tří let jsou připraveny investice v hodnotě dalších 10 miliard korun.

Vložené investice jsou vidět na každém kroku

Přestavba a modernizace je vidět od příjezdu na parkoviště po celou dobu nákupu. Generální opravou prošlo už samotné parkoviště. Vnitřní prostory prodejny dostaly nový barevný nátěr, příjemné diodové osvětlení a také nové dekorace stěn. Pro urychlení nákupu byly ve středové zdi vybudovány průchody, tzv. zkratky. Zákazníci, kteří potřebují udělat menší nákup, tedy již nemusí procházet celou prodejnu a jejich nakupování se výrazně urychlí. Svůj prostor zde dostala i vitrína „Snack/fast to go“ plná baget a salátů, kde lze rychle pořídit tzv. svačinový nákup.

Nejpodstatnější a také nejviditelnější změnou je vybudování nových moderních obslužných pultů. I nadále si mohou zákazníci pochutnávat na čerstvých mořských i sladkovodních rybách a také mořských plodech. Zmodernizovaný obslužný pult jim nabídne čerstvé chlazené ryby v prvotřídní kvalitě a v požadovaném množství. Proškolení zaměstnanci poradí s uchováváním i s přípravou ryb.

Rozšířen a zmodernizován byl obslužný pult s uzeninami, sýry a lahůdkami. Jeho součástí je nově i řeznictví, tedy obslužný pult s masem značek Naši řezníci a K-Purland, které se připravují ve vlastním masozávodě společnosti Kaufland v Modleticích u Prahy. Zákazníci si budou moci vybírat ze sortimentu kvalitního masa s výbornou chutí, kterou potvrzuje řada nezávislých testů.

Úpravou prošlo i oddělení pečiva. Výběr sladkého i slaného pečiva nyní bude ještě jednodušší a pohodlnější. Nová je i pokladní zóna. Rozšířeno a zmodernizováno bylo rovněž i zázemí po zaměstnance a také zákaznické toalety.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 25. listopadu 2016