Kofola rozšiřuje koncept zdravého stravování

Kvalita a úroveň stolování jako v restauraci, ale rychlost obsluhy jako v restauraci rychlého občerstvení, to vše zabalené v příjemném a originálním prostředí od značky s československými kořeny. To je zcela nový koncept restaurací NAGRILU, který si budou moci zákazníci vyzkoušet již od úterý v pražské Jindřišské ulici.

KofolaSoučástí nabídky NAGRILU je vedle polévek, grilovaného kuřecího, sendvičů či dezertů
i kompletní nápojové portfolio od Kofoly. Tedy vedle točené Kofoly například i pramenitá voda Rajec či čerstvé ovocné a zeleninové šťávy UGO.

Zelenina, ovoce, pečivo, ale i kuřecí maso používané v NAGRILU jsou zcela čerstvé. Kuřata chovaná lokálními dodavateli mají speciální režim, který zajišťuje vysokou kvalitu a skvělou chuť kuřecího masa. Strávníci mají navíc perfektní přehled o přípravě grilovaného masa, protože do kuchyně je zcela volný výhled.

Tvůrci konceptu NAGRILU mysleli i na to, že každý zákazník má jiné chutě, takže připravili tři různé druhy doma vyráběných marinád, včetně těch pálivých. Nabízená jídla jsou upravována pouze grilováním, pečením či vařením. NAGRILU dokonce nabízí inovaci ve formě pečených hranolek, což je v České republice i na Slovensku věc zcela ojedinělá.

Jannis Samaras, generální ředitel společnosti Kofola přibližuje, co předcházelo vývoji nového konceptu: „Díky tvrdé práci v minulých letech máme nyní nejkomplexnější portfolio nealko nápojů, naše značka UGO nás zase hodně naučila o zdravějších nápojích i o provozování sítě s rychlým občerstvením pro náročnější zákazníky a konečně, jsme si vědomi, že pokud chceme růst, musíme se dívat hodně dopředu. Výsledkem této úvahy je nová pilotní restaurace rychlého občerstvení NAGRILU.“

Jak zmiňuje Jannis Samaras, firma není v segmentu rychlého občerstvení nováčkem, protože po akvizici značek UGO a Mangaloo v minulých letech je s 57 bary největším provozovatelem barů s čerstvými ovocnými a zeleninovými šťávami ve střední Evropě. Některé z těchto barů nabízejí vedle nápojů také rozmanité druhy čerstvých zeleninových salátů a polévek.

Za konceptem restaurací rychlého občerstvení NAGRILU stojí tým lidí kolem Marka Farníka, který založil a vybudoval síť barů s čerstvými šťávami UGO. Důležitou součástí týmu NAGRILU je i Erik Zlámal, který otevíral několik let restaurace rychlého občerstvení pro největší zahraniční sítě, které v České republice a na Slovensku operují.

Koncept restaurací rychlého občerstvení NAGRILU by měl v následujících pěti letech expandovat nejen po České republice, ale i na Slovensko a to především formou franšíz.

 

Zdroj: Kofola CS

Praha, 10. srpna 2015