Kolonial.cz testuje rozvoz nákupů do půlnoci

E-shop s potravinami Kolonial.cz testuje v Praze a části středních Čech novinku. Zákazníci zde mohou vyzkoušet pozdní noční závoz nákupu od 22:00 do půlnoci.

_mg_5326Na základě zákaznického ohlasu se nyní Kolonial rozhodne, zda nová závozová okna zachová. Noční závozy vychází vstříc jak těm, kteří jsou přes večer v práci nebo se chystají na noční směnu, tak třeba matkám na mateřské, které mají čas v klidu uložit své děti.

Zákazníci je nejčastěji využívají pro velké rodinné zásobovací nákupy. Jejich hodnota je – v porovnání s jinými doručovacími časy – skoro o 1/3 vyšší. Příručí Kolonialu jezdí nejvíce na pražské adresy nebo do satelitních obcí v rámci širšího regionu. Díky prázdnějším ulicím navíc stihnou objet více adres než v době dopravních špiček – i v tomto případě tedy Koloniál dodrží svou 99% úspěšnost včasného doručení.

E-shop s potravinami Kolonial.cz působí v Praze, středních Čechách, v Plzni, Hradci Králové a na Pardubicku. Celkem obsluhuje 1 milion českých domácností. Ve své nabídce má více než 10 000 položek potravin a drogistického zboží.

K rozvozu potravin využívá ekologické vozy se třemi oddělenými teplotními zónami, takže potraviny jsou na celé své cestě vždy optimálně uskladněné. Nákupy příručí doručí až do kuchyně nehledě na to, v kolikátém patře zákazník bydlí a jak velký a těžký nákup si objednal. Samozřejmostí je platba kartou až při převzetí nákupu, na závěr pak může příručí odvézt vratné lahve nebo papírové krabice z předchozího nákupu.

 

Zdroj: Kolonial.cz

Praha, 24. září 2016