Kompletně zmodernizovaná čerpací stanice OMV na Pankráci nabízí nově i obchod VIVA BILLA

Řidiči přijíždějící po dálnici D1 do centra Prahy mohou opět využít služeb čerpací stanice OMV na Pankráci v ulici 5. května. Stanice prošla výraznou kompletní modernizací, která zákazníkům přináší i novinku v podobě obchodu VIVA BILLA v České republice. Kromě pohonných hmot, čerstvě připravovaných sendvičů či Fairtrade kávy si zde řidiči mohou cestou domů pohodlně nakoupit také potraviny.

V nabídce naleznou přibližně 1 100 položek ze stálé nabídky řetězce BILLA včetně čerstvého ovoce, zeleniny, uzenin, sýrů či nápojů, křupavého pečiva i drogerie. Jedná se již o třetí prodejnu VIVA BILLA v České republice, první byla otevřena v druhé polovině září letošního roku.

V rámci modernizace čerpací stanice prošel kompletní renovací také interiér, který nyní odpovídá aktuálnímu konceptu VIVA společnosti OMV a zároveň požadavkům nového konceptu VIVA BILLA. Prodejní plochu rozšířil chladicí „ostrov“ s širokou nabídkou čerstvých potravin zejména od českých dodavatelů.

„Tato čerpací stanice prošla zásadní rekonstrukcí, od palivových technologií po kompletní změnu interiéru. Nyní nabízí řidičům již třetí obchod VIVA BILLA v České republice. Jedná se o koncept, který uvítají zaneprázdnění řidiči, protože zde mohou během krátké zastávky cestou ze zaměstnání nebo na víkend nakoupit všechny potřebné potraviny. Díky preciznímu návrhu a úzké spolupráci s obchodním řetězcem BILLA jsme nebyli při výběru sortimentu do VIVA BILLA obchodu ničím omezeni a rozhodli jsme se vsadit především na čerstvost, na které staví i náš celkový VIVA koncept. Výsledkem je komplexní nabídka potravin přizpůsobená požadavkům českých zákazníků,“ komentuje Daniel Vasilache, generální ředitel společnosti OMV.

„Otevřením nové prodejny VIVA BILLA na Pankráci úspěšně pokračujeme v rozšiřování našich prodejních formátů. Při cestě do práce nebo na rodinný výlet si mohou zákazníci provést rychlý nákup a vybrat si z nabídky kvalitních a čerstvých potravin. Naší ambicí je být řetězcem dostupným, pro co největší počet zákazníků a díky spolupráci s OMV se nám daří tuto ambici naplňovat,“ říká k otevření nové prodejny generální ředitel BILLA Liam Casey. V nabídce VIVA BILLA bude k dostání až 1 100 položek včetně privátních značek řetězce BILLA. Vybrat si zákazníci také mohou z nabídky čerstvých sendvičů a oblíbené fairtrade kávy.

Součástí rekonstrukce byla také kompletní výměna čerpacích stojanů a ostatních palivových technologií za nejmodernější zařízení odpovídající nejpřísnějším nárokům v oblasti zákaznického komfortu i bezpečnosti.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 23. prosince 2023