Šestý ročník Štědrého večera na Chodově

Na Štědrý den v poledne uzavře Westfield Chodov své brány zákazníkům. Chodby obchodního centra se následně promění ve slavnostní společenskou místnost, ve které proběhne už šestý ročník charitativní akce Štědrý večer na Chodově. Ke štědrovečerní tabuli zde usednou lidé, kteří by jinak strávili sváteční chvíle sami. Kromě tříchodového menu na ně čeká odpoledne plné hudby, zábavy a také vánočních dárků.

U slavností tabule se potkají senioři z domova důchodců, matky samoživitelky, lidé s handicapem či bez domova nebo děti z dětských domovů. Zkrátka ti, kteří z různých důvodu nemohou trávit svátky se svými blízkými. Jejich sezvání zajistily neziskové organizace Fokus Praha, Nový prostor a Lemniskáta – život bez bariér.

„Naše tradiční štědrovečerní večeře je pro nás velmi milou a významnou událostí, kterou již šestým rokem uzavíráme adventní čas. Velmi nás těší, že můžeme trochu rozjasnit Vánoce těm, kteří by se jinak mohli cítit osaměle,“ uvedla Kateřina Kleslová, marketingová manažerka Westfield Chodov.

Kromě tradiční tříchodové večeře čeká na hosty bohatý odpolední program. O hudební doprovod se letos postará jazzová kapela Lukáše Chejny. Zazpívat a popřát hezké Vánoce přijde mimo jiné sólová a muzikálová zpěvačka Michaela Nosková. Na všechny návštěvníky pak čeká bohatá nadílka dárků a taky jedno opravdové vánoční překvapení.

„Chtěla bych tímto moc poděkovat všem našim partnerům. Těm, kteří nám věnovali na akci krásné dárky, i těm, kteří nám pomohli s realizací tohoto setkání. Díky ale patří všem, kteří se do příprav Štědrého dne na Chodově zapojili: od neziskových organizací přes kolegy ze Správy Centra až po četné dobrovolníky. Ti všichni mají podíl na tom, že každý rok můžeme zpříjemnit Vánoce většímu a většímu počtu lidí,“ říká Kateřina Kleslová a dodává: „Během prvního ročníku Štědrého dne na Chodově jsme přivítali několik desítek hostů, loni jich bylo 120 a letos také evidujeme o akci velký zájem. Máme z toho upřímnou radost.“

Partnery letošního ročníku akce Štědrý večer na Chodově jsou:

Monkey’s Gym, Yves Rocher, bonami.cz, Rituals, Spielberg, Peek&Cloppenburg, LUSH, Rossmann, Victoria’s Secret, Ovocný Světozor, Potten & Pannen, Maximum Services, Marks & Spencer, Pet center, MAVUE, Bambule, Curaprox, Nutrend, Nespresso, L’Occitane en Provence, Kampa Group catering & events, Crazybox, McPen, Bushman, Fruitisimo, Waterdrop.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco-Westfield

Praha, 21. prosince 2023