Kultura v Olomouci na vzestupu

V Olympii Olomouc v červnu letošního roku přivítalo své první diváky zbrusu nové multikino CINEMAX. To, že jde o nejmodernější kino, dokazují použité technologie a také vybavení, které povyšuje návštěvu kina na neobyčejný zážitek. Každý film si divák vychutná v maximálním pohodlí PremiumPlus sedaček, které poskytují nadstandardní komfort ve všech šesti sálech nově otevřeného kina. Publikum díky nim získá větší prostor pro nohy a pohodlná opěrka hlavy zaručí, že si sledovaný snímek každý naplno vychutná z kteréhokoliv místa v sále.

Pilířem maximálních filmových zážitků je prémiový sál s technologií Ultra-X, která je vybavena zvukovým systémem Dolby Atmos a laserovým projektorem s rozlišením 4K, což zaručuje unikátní kombinaci nejkvalitnějšího obrazu při 2D a 3D projekcích s dokonalým prostorovým zvukem, který přítomné dostane přímo do centra filmového dění.

Co víc, kino disponuje i konceptem tzv. VIP lounge. Ten tvoří samostatný VIP kinosál, kterého sedadla jsou ještě prostornější a také polohovatelná, zabudované tablety navíc umožňují objednat si přímo do sálu jakékoliv občerstvení z portfolia VIP kavárny. V ní si se vstupenkou do VIP lounge čekání na film jistě zpříjemníte.

Nyní, po dlouhé společenské přestávce, způsobené celosvětovou pandemií koronaviru, přichází na plátna kin konečně ty nejočekávanější filmové pecky. Tou první je v pořadí dvacátá pátá Bondovka s názvem Není čas zemřít. Popáté se setkáváme s Jamesem Bondem v podání britského herce Daniela Craiga, režie se tentokrát ujal americký režisér Cary Joji Fugunaga, tvůrce uznávaného seriálu Temný případ.

A protože je VIP Lounge unikátním místem pro setkávání se nejen s přáteli, ale třeba také obchodními partnery, uspořádala Olympia Olomouc ve spolupráci se CINEMAX speciální projekci pro představitele Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouc. Na programu bylo právě pokračování slavné série o agentovi s povolením zabíjet.

Všichni přítomní se nedočkavě těšili na film a ocenili soukromí, které VIP Lounge poskytuje. Možnost objednat si občerstvení přímo do sálu využili všichni a potvrdili, že to maximálně podtrhuje atmosféru komfortu a pocit důležitosti každého diváka.

Hejtman Olomouckého kraje Josef Suchánek uvedl: „I pro mě byla nová Bondovka očekávaným snímkem, na který jsem se opravdu těšil. Jsem rád, že se v našem kraji kultuře tak daří a že naši občané s chutí vyráží do kina. Věřím, že toto nové, moderní a komfort poskytující kino, naši občané maximálně ocení a zažijí zde spoustu krásných chvil.“

 

Zdroj: Next Management s.r.o.

Praha, 11. října 2021