Mall.cz otevřel první speciálku v Praze v Holešovicích

Mall.cz otevřel v sobotu 19. října v 15 hodin v pražských Holešovicích prodejnu Mall Shop, která prošla kompletní rekonstrukcí. Běžnou výdejnu zásilek e-shop přeměnil během čtyř týdnů na svou první speciálku zaměřenou na prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství.

V den otevření si zákazníci mohli pořídit výrazně zlevněné vybrané smartphony a využít i další zajímavé slevové akce. Někteří na své vybrané produkty čekali již od předešlého dne, tedy i více než 20 hodin. Zákazníci vytvořili nekonečnou frontu.

Nový showroom nabízí více než 250 vystavených modelů mobilních telefonů a tabletů napříč značkami. Zastoupen je mimo jiné Apple, Asus, Epico, Honor, Huawei, Nokia, Samsung, Xiaomi a další. V nabídce showroomu jsou kromě mobilních telefonů a tabletů také nositelná elektronika, chytré náramky a hodinky nebo třeba robotické vysavače a další přístroje do chytré domácnosti. Přímo v prodejně najdou zákazníci vždy aktuální novinky mobilních telefonů napříč značkami, které si budou moci v klidu osobně vyzkoušet a zároveň si je i hned odnést s sebou. Výrobky budou na prodejně dostupné skladem.

Pražská prodejna je naše první speciálka. Jde o kombinaci výdejny a prodejny, kde se zákazník snadno a rychle dostane k sortimentu kolem mobilních telefonů, tabletů a veškerého příslušenství,“ říká Olda Bajer, CEO Mall Group, a doplňuje: „Jde o pilotní projekt, další prodejnu otevřeme do konce roku například v Žilině na Slovensku. A další města budou následovat.“

Dvacet nejrychlejších získalo Apple iPhone 8 s interní pamětí 64 GB s 50% slevou. 100 kusů Honor 20 Lite, 4 GB/128 GB, vyšlo po započtení slevy na 4 790 korun. Chytré hodinky Galaxy Watch 42mm od Samsungu byly k dispozici v počtu třiceti kusů, a to za cenu 3 990 korun. O polovinu výhodněji získaly zákazníci také 20 kusů Xiaomi Redmi 7A Matte Black 2GB/16GB. Pro prvních 20 zájemců byl v nové prodejně připraven také robotický vysavač Xiaomi Roborock Xiaowa za 4 245 korun. Na chytré náramky a hodinky byla sleva až 50 %. 100 kusů Xioami Mi Band 3 nakoupili zákazníci s 50% slevou za 375 korun. Každý zákazník měl nárok na jeden zlevněný smartphone a jeden kus další zlevněné elektroniky.

 

Zdroj: Mall Group

Praha, 22. října 2019