Marek Ryšavý vede hněvotínský Wanzl

Společnost WANZL s r.o., která je tradičním dodavatelem vybavení obchodů a úspěšným výrobcem produktů pro přepravu a intralogistiku, vede od 17.července nový jednatel, pan Ing. Marek Ryšavý, MBA. Ve funkci nahrazuje pana Ing. Romana Adami, který působil ve firmě Wanzl skoro devět let a nyní se bude věnovat novým pracovním výzvám.

Marek Ryšavý působil více než 18 let v automobilovém průmyslu ve sféře Tier 1 dodavatelů. Prošel několik společností v českém i mezinárodním vlastnictví a byl odpovědný buď za jednotlivé firmy, nebo i celý region a jeho kompletní hospodaření. Zkušenosti čerpal i mimo republiku, konkrétně na Slovensku a ve Slovinsku.

„Firma prošla v posledních letech významným rozvojem. Nyní je čas se věnovat stabilizaci firmy a optimalizaci výrobních procesů,“ uvedl Marek Ryšavý k budoucímu směřování firmy. Krátkodobé cíle povedou ke zjednodušení některých procesů při zavedení transparentního krátkodobého i střednědobého plánování. Podpůrnou částí bude úprava motivačního systému s cílem stabilizovat kmenové pracovníky.  Dlouhodobým cílem firmy je pak zlepšení jednotlivých procesů, spojené s vyšší mírou automatizace a se standardizací dílů i jednotlivých dílčích činností.

 

Zdroj: Wanzl Metallwarenfabrik GmbH

Praha, 10. srpna 2019