Marketingovou manažerkou Zásilkovny pro ČR a Slovensko je Aneta Uhlíková

Do týmu Zásilkovny, přední české logisticko-technologické firmy, přichází na pozici marketingové manažerky pro Českou republiku a Slovensko Aneta Uhlíková. Bude zodpovědná za veškeré marketingové aktivity Zásilkovny na českém a slovenském trhu. Půjde především o B2B a B2C komunikaci směrem k e-shopům, e-shopovým řešením, agenturám a výdejním místům, řízení performance kampaní a nákupu médií pro kampaně.

Skupina Packeta roste každým rokem o více než 100 procent. Také v letošním roce máme ambiciózní cíle jak v České republice, tak i na všech zahraničních trzích, kde působíme. S tím souvisí stále větší požadavky všech našich firem ve skupině na komunikační a marketingovou podporu. Věřím, že nám Aneta, jako další člen našeho marketingového týmu, výrazně pomůže naše cíle splnit,“ říká Milan Šmíd, marketingový ředitel Zásilkovny.

„Jsem si vědoma toho, že přicházím do firmy, která má obrovské ambice. Na spolupráci s kolegy v Zásilkovně i v Zásielkovni se moc těším, pracovat pro lídra trhu a pro firmu, která se chce neustále posouvat dopředu, je pro mě velká výzva,“ doplňuje Aneta Uhlíková, nová marketingová manažerka Zásilkovny pro Čechy a Slovensko.

Do Zásilkovny přichází Aneta Uhlíková (28) ze společnosti Kika, kde pracovala na stejné pozici. Pracovala také ve vydavatelství Mladá fronta jako Direct Marketing Manager. Vystudovala podnikovou ekonomiku a management na ČZU v Praze. Mezi její zájmy patří sport, cestování a dobré jídlo.

Zásilkovna je součástí skupiny Packeta. V loňském roce byl obrat skupiny 1,3 miliard korun. Počet přepravených zásilek byl 19 milionů.  V letošním roce očekává Packeta obrat ve výši 2,5 miliardy korun a 42 milionů přepravených zásilek.

 

Zdroj: Zásilkovna

Praha, 21. října 2020