Mars představuje novou Supply Chain Directorku pro střední evropu

Společnost Mars, jeden z předních světových výrobců potravin a krmiva pro domácí mazlíčky, představil novou členku středoevropského leadership týmu. Je jí Sophie Gaspard, která se k týmu nově připojí jako Supply Chain Director. Uvedení Sophie Gaspard do této role je dalším příspěvkem k již tak vysokému procentuálnímu zastoupení žen v leadership týmu střední Evropy, který aktuálně čítá 7 žen z celkových 10 členů.

Sophie Gaspard je zkušeným profesionálem s více než 18letou praxí v supply chain managementu, tedy v řízení dodavatelského řetězce. K Marsu se připojila v roce 2008 a od tohoto roku zastávala hned několik rolí na úrovni lokálních i regionálních trhů. Na její předchozí pozici Supply Chain Excellence Directorky pro Evropu a Rusko v divizi cukrovinek společnosti Mars byla zároveň členkou regionálního supply leadership týmu. Předtím zastávala i několik funkcí ve vedení evropských projektů a byla součástí týmu řídícího francouzský trh.

Na její nové pozici bude Sophie zodpovědná za dohlížení a řízení dodavatelského řetězce Marsu v regionu střední Evropy, včetně České republiky a Slovenska. Sophiina francouzská národnost navíc prohlubuje podporu diversity ve středoevropském týmu, který nyní čítá přes patnáct národností.

V Marsu panuje unikátní korporátní kultura, která nám všem umožňuje neustále se zlepšovat a učit se novým věcem. Velice mě těší, že můžu načerpat nové profesní zkušenosti právě na trzích střední Evropy, v týmu plném talentovaných spolupracovníků. Budu se soustředit primárně na udržování partnerských vztahů s našimi zákazníky a logistickými partnery, abychom náš dodavatelský řetězec dovedli k dokonalosti“ uvádí Sophie Gaspard.

 

Zdroj: Společnost Mars

Praha, 23. března 2019