Datart otevřel humanizovanou prodejnu v Uherském Hradišti

Česká značka Datart otevřela 21. března v Uherském Hradišti nejmodernější elektro prodejnu v regionu. Datart ji postavil podle svého osvědčeného konceptu „Prodejna 21. století“, jehož hlavním motivem je humanizace prostoru. Uherskohradištská prodejna je také unikátní v tom, že se v ní prolíná přístup Datartu k velkým i malým městským prodejnám.

Nová prodejna Datartu se nachází na okraji Uherského Hradiště v ulici Města Mayen 1496 hned vedle Kauflandu. Použité materiály, design interiéru, barevné a prostorové členění napomáhající lepší orientaci nakupujících – to vše utváří ucelený koncept humanizované prodejny. Zajímavostí jsou tematicky seskupené výstavní regály a stoly v různých barvách, přičemž každá reprezentuje jinou kategorii elektra.

Oranžový odstín má vše kolem vaření – tedy malé i velké kuchyňské spotřebiče; růžový představuje produkty péče o vlasy; žlutý přináší produkty péče o tělo a nezbytnosti k úklidu domácnosti; zelenou barvu má sekce audio a video a podle modré barvy zákazníci poznají, že se ocitli v oddělení televizorů, mobilů, notebooků, PC a příslušenství. Novinkou je pak výrazně žlutá barva v čele regálů pro akční nabídky. Toto barevné rozřazení pomáhá zákazníkům ke snadnější a rychlejší orientaci v prodejně a za zmínku stojí i LED osvětlení imitující denní světlo, které je pro oči zákazníků i zaměstnanců příjemnější.

„Velikostí 500 m2 prodejní plochy patří tato nová prodejna mezi naše středně velké. Přestavět prodejnu od jejího převzetí do otevření nám zabralo 6 týdnů a výsledkem je kombinace přístupu k malým městským a zároveň velkým prodejnám. Po vzoru našich velkých prodejen zde zákazníci najdou to nejlepší z celého sortimentu, ale stejně jako v našich malých městských prodejnách zde bude k dispozici i větší množství příslušenství a malých spotřebičů. O zákazníky se v této prodejně bude starat osm elektrospecialistů,“ popisuje Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Prodejna bude zároveň sloužit i jako výdejní místo e-shopu a rezervované zboží si zde mohou zákazníci vyzvednout již během 60 minut od objednání. Vyzvednutí online objednávek i rezervovaného zboží je zdarma.

 

Zdroj: Datart

Praha, 22. března 2019