Martin Hustoles – nový Business Development Manager VCHD Cargo

Česká přepravní společnost VCHD Cargo obsadila novou pozici Business Development Managera. Ujme se jí zkušený logistický odborník Martin Hustoles. Na svém novém postu bude zodpovědný za rozvoj společnosti zejména v oblasti mezinárodních silničních přeprav.

Martin Hustoles pochází z Kladna. Vystudoval Střední průmyslovou školu v oboru Strojírenská technologie, svoje vzdělání si dále doplňoval řadou odborných seminářů a kurzů z oblasti logistiky a managementu. V logistice se Martin Hustoles pohybuje už přes dvacet pět let. Svoji kariéru započal v roce 1993 ve společnosti ESA jako dispečer mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy a působil zde na několika dalších pozicích až do roku 2000, kdy ji opouštěl z postu zástupce obchodního ředitele.

V letech 2000 až 2016 pracoval ve společnosti UTi Worldwide, mimo jiné jako vedoucí obchodního oddělení a Business Development Manager, kde byl zodpovědný za zajišťování logistických řešení a uspokojování potřeb klíčových zákazníků zejména z oblasti automotive a hi-tech. Do VCHD Cargo přichází z logistické společnosti DSV Road a.s. Tady od roku 2016 zastával pozici Key Account Managera. Po akvizice UTi Worldwide holdingovou společností DSV měl Martin Hustoles na tomto působišti na starosti péči o zákaznické portfolio bývalého UTi Worldwide a převzal také klíčové zákazníky DSV Road.

Na své nové pozici Business Development Managera ve společnosti VCHD Cargo bude zodpovědný za další úspěšný rozvoj podnikání společnosti, a to primárně na poli mezinárodních silničních přeprav s využitím vlastní flotily společnosti, ale rovněž s akvizičním přesahem do spedičního oddělení.

VCHD Cargo má nespornou výhodu velkého a nového vozového parku. Navíc disponuje moderními a ekologickými technologiemi, inteligentním TMS (Transport Management System) a profesním know-how. Společnost je také otevřená dalším investicím. To všechno jsou ideální podmínky pro nastavení optimální strategie rozvoje,“ říká Martin Hustoles, a dodává, „rád bych se osobně podílel na utváření celkové vize společnosti. Vize, která posune VCHD Cargo do budoucna ve znamení stability a prosperity.“

„Pozice Business Development Managera se dotýká všech dílčích částí naší společnosti, od jednání s významnými zákazníky, přes průsečík s procesy v operativním provozu, marketingu a ekonomickém oddělení, až po rozvoj nových oblastí podnikání,“ vysvětluje Ing. Petr Kozel, předseda představenstva VCHD Cargo a.s., a doplňuje, „věříme, že jsme v Martinu Hustolesovi našli logistického odborníka, který v souladu s firemní strategií přispěje k rozvoji našich přepravních a v budoucnu i dalších logistických služeb.“

Martin Hustoles je ženatý a má 2 děti. Mluví plynně anglicky a rusky, domluví se také německy, francouzsky, španělsky, italsky a japonsky. Svůj volný čas tráví s rodinou, rád cestuje a sportuje – věnuje se lyžování, cyklistice a motorsportu.

 

Zdroj: Industrion Boutique s.r.o.

Praha, 15. října 2020