Na pozici ředitelky korporátní komunikace a udržitelnosti Vodafonu nastupuje Zuzana Holá

Zuzana do Vodafonu přichází ze společnosti Lidl, kde působila 4,5 roku jako tisková mluvčí a vedoucí oddělení firemní komunikace. Ve Vodafonu povede tým externí i interní komunikace a bude odpovědná za udržitelné podnikání firmy.

Vodafone je velmi otevřená a komunikativní společnost, která je nejen v oboru telekomunikací lídrem v odpovědném podnikání, prosazování rovného přístupu, diverzity a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Chová se tak nejen vůči svým zákazníkům, ale v první řadě vůči všem svým zaměstnancům. Společně s Vodafonem věřím, že technologie nám pomáhají zlepšit naši budoucnost a že otevřený a lidský přístup je něco, co Vodafone charakterizuje a zároveň odlišuje“, říká Zuzana Holá.

Zuzana byla v Lidlu zodpovědná i za krizovou komunikaci, produktové PR a kanály sociálních médií. Před příchodem do Lidlu pracovala 15 let pro vydavatelství Mafra. Vystudovala germanistiku na Karlově univerzitě a poté historii a německou novodobou literaturu na Univerzitě v Hagenu. Kromě němčiny mluví anglicky a ve volném čase se věnuje rodině, psovi, trénování moderní gymnastiky a chození po horách.

Vedoucím externí komunikace a tiskovým mluvčím Vodafonu je nadále Ondřej Luštinec a jeho zástupkyní Kateřina Šantorová.

 

Zdroj: Vodafone Czech Republic a.s.

Praha, 3. srpna 2020