Nová prodejna Intimissimi v pražském Quadriu

V pátek 14. 5. 2021 otevřela italská značka Intimissimi novou prodejnu v pražském obchodním centru Quadrio.

I přes náročné období celosvětové pandemie dokázala značka Intimissimi ze skupiny Calzedonia Group růst i na českém trhu. Po slavnostním otevřením prodejny Calzedonia Intimissimi v ostravském Outlet Arena Moravia tak přichází otevření prodejny i v centru Prahy. Moderní nákupní centrum ve Spálené ulici je ideálním prostorem pro nadčasový italský design Intimissimi.

V nové prodejně si mohou zákaznice vyzkoušet například novou bavlněnou kolekci z TV kampaně Cotton Corsetry – základní spodní prádlo z jemné přírodní bavlny s čistými liniemi, které ztělesňuje pohodlí pro každodenní nošení.

Slavnostní otevření prodejny Intimissimi v Quadriu je provázeno standardními postupy vzhledem k přijatým hygienickým opatřením.

Značka Intimissimi vznikla v italské Veroně v roce 1996 jako druhá značka dynamicky rostoucí společnosti Calzedonia S.p.A. (zal. 1986) a specializuje se na spodní prádlo, topy, pyžama a domácí oblečení pro ženy a muže. Intimissimi si zakládá na kvalitě použitých materiálů a jejich zpracování, na pohodlí svých modelů a cenové dostupnosti. Ve výrobcích Intimissimi se budete cítit sebevědomě, trendy a pohodlně v každé situaci.

 

Zdroj: CALPRA s.r.o.

Praha, 14. května 2021