Nový magazín Albert v kuchyni dá více prostoru čtenářům

Oblíbený časopis, který již od roku 2000 přináší inspiraci zákazníkům prodejen Albert, má od ledna novou grafickou podobu i rubriky. Magazín pod vedením nové šéfredaktorky nyní poskytuje větší prostor čtenářům a bude spolupracovat s profesionály v oboru. První číslo v novém kabátě vychází 18. ledna.

Albert v kuchyni 1-2_2016Nově zpracovaný magazín Albert v kuchyni se od ledna zaměří kromě atraktivních receptů ze sezónních a lokálních surovin také na životní styl. Čtenářům blíže představí sortiment nejkvalitnějších potravin, které řetězec Albert nabízí.

V nové rubrice „Na jedné lodi“ budou mít čtenáři možnost objevovat netradiční recepty a poznávat zajímavé osobnosti s inspirativním příběhem. A nemusí se přitom vždy jednat jen o celebrity. Ukázat svoji kreativitu budou mít nově možnost i například food bloggeři.

„Vaření je pro mě důležitou součástí komunikace a ráda při něm experimentuji. Je to pro mě kreativní proces, kdy vytvářím netradiční kombinace surovin a chutí,“ doplňuje Anna Tošovská, která se stala novou šéfredaktorkou magazínu.

Zaměřeno na zdravý životní styl

Magazín Albert v kuchyni pod novým vedením čtenářům a zákazníkům obchodů Albert poradí s nejnovějšími trendy a ukáže jim, že i náročnější recepty lze připravit v podmínkách domácí kuchyně.

„Budeme se také ve větší míře věnovat zdravé výživě, vegetariánské a veganské kuchyni. Zaměříme se i na vzdělávání čtenářů, protože si myslím, že je nesmírně důležité vědět, co jíme,“ doplňuje Anna Tošovská.

Všechny recepty jsou navíc rozděleny do kategorií. Ti, kteří například nemohou jíst lepek, laktózu či preferují vegetariánské pochutiny, v magazínu rychle poznají, které recepty jsou pro ně nejvhodnější. Díky přehledným popiskům navíc u vybraných receptů ihned zjistí, kolik kalorií jídlo obsahuje a nemusí dané ingredience složitě přepočítávat.

Albert v kuchyni vychází již od roku 2000, dnes v průměrném nákladu 750 000 kusů. Zákazníci jej najdou volně dostupný v supermarketech a hypermarketech Albert a zároveň je ke stažení v elektronické podobě na www.albert.cz, kde návštěvníci najdou také starší čísla.

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 12. ledna 2017