Nový supermarket Albert v Brně – Kamechy

Poslední srpnová středa tohoto roku – 26. srpna 2015 – patří slavnostnímu otevření zcela nové prodejny obchodního řetězce Albert v Brně na rohu ulic Říčanská a Vejrostova. Pro zákazníky je připraveno několik tisíc položek, mezi nimi spousta čerstvých produktů od regionálních dodavatelů a výrobky vlastních značek Albert v dobrém poměru kvality a ceny. S otevřením prodejny jsou spojeny ochutnávky a zajímavé akce, např. 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny.

Přátelské prostředí inspirované moderními trendy na trhu

Příjemnou nákupní atmosféru umožní zákazníkům otevřený vstup na plochu prodejny bez turniketů, kde mohou začít svůj nákup přímo v oddělení ovoce a zeleniny. To připomíná skutečné tržiště. Na ovoce a zeleninu navazují maso a masné výrobky, potraviny na vaření, obsluhovaný úsek uzenin i sýrů a pekárna s křupavým pečivem od lokálních dodavatelů.

Zákazníci zde najdou také drogistické zboží a kosmetiku. Prodejna dostala moderní vzhled sledující trendy na trhu, úsporná chladicí zařízení, vozíky na kolečkách i wifi připojení zdarma. Pro rychlé odbavení jsou k dispozici expresní pokladny. Již při samotném vstupu zákazníky přivítá tzv. „greeter“, který se proaktivně podílí na plynulém provozu prodejny.

Prodejna je výborně dostupná a nabízí téměř 100 parkovacích míst na přilehlém parkovišti. Rovněž je k dispozici bankomat společnosti Fio banka. Zákazníci mohou nový supermarket Albert navštívit každý den od 7:00 do 21:00 hod.

Čerstvý sortiment od regionálních dodavatelů

Obchodní řetězec Albert intenzivně spolupracuje s regionálními dodavateli. I na této prodejně zákazníci najdou řadu svých oblíbených produktů od místních producentů, např. v oddělení pečiva, mléčných výrobků, lahůdek i ovoce a zeleniny.

To připomíná skutečné tržiště s pestrou nabídkou jak exotických plodů, tak výpěstků od lokálních farmářů. „Sortiment čerstvých potravin se snažíme neustále rozšiřovat. Kromě toho jsme zařadili i novinky v podobě produktů vlastních značek pro zákazníky se speciálními požadavky na stravování,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Slavnostní otevření prodejny

Slavnostní otevření prodejny podpoří řada speciálních akcí, jako je např. 30% sleva
na veškerý sortiment ovoce a zeleniny po dobu několika týdnů, oblíbená kuchařka Albert jako dárek za nákup nad 300 Kč v den slavnostního otevření nebo ochutnávky vybraných produktů vlastních značek Albert. I v této prodejně lze za nákupy nad 200 Kč získat exkluzivní kolekci 8 oblíbených Večerníčkových příběhů v knižní podobě. Kampaň s názvem Dětská knihovnička, která si klade za cíl přivést děti zpátky ke čtení a knihám, potrvá
do 22. září nebo do vyčerpání zásob na prodejně.

 

Zdroj: AHOLD Czech Republic, a.s.

Praha, 25. srpna 2015