Obchodní centrum Futurum v Brně prochází proměnou

Brněnské obchodní centrum Futurum v ulici Vídeňská na jihu Brna otevřené v roce 2001, prochází momentálně rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací. Část prodejen v centru je proto dočasně uzavřená a na začátku září se vzhledem k rekonstrukci uzavře také severní vchod do nákupního centra.

„Přestože je aktuálně probíhající stavba pro nájemce i zákazníky trochu nepříjemná a znamená dočasné uzavírání jednotlivých prodejen s ohledem na harmonogram a postup stavby, její výsledek bude stát za to,“ říká Kristýna Vobecká, marketingová manažerka centra.

Zákazníci se v modernizovaném OC Futurum, které patří realitní skupině Trikaya, mohou těšit na zrekonstruovaný food court s nově otevřenými restauracemi, větší prodejní plochu, kde se v upravených prodejnách představí původní nájemci jako Pepco, Gate nebo Sportissimo, ale budou zde také nové obchody s různorodým sortimentem.

V OC Futurum nebude chybět ani zábava. Již nyní se může celá rodina zabavit v trampolínovém parku, který zůstává otevřen po celou dobu trvání rekonstrukce a po znovuotevření je plánováno zavedení dalších volnočasových aktivit pro děti i dospělé.

„Na začátku září budeme nuceni uzavřít severní vchod do centra z nekrytého parkoviště. Budeme zde stavět nový vchod. Pár týdnů tak bude možné do centra vstupovat pouze hlavním jižním vchodem a přes kryté garáže. Prosíme proto všechny zákazníky o trpělivost a shovívavost,“ doplňuje Kristýna Vobecká. Z důvodu rekonstrukce fasády centra bude dočasně uzavřena také silniční komunikace vedoucí okolo centra a již dříve se přesunula autobusová zastávka linky 82 blíže ke krytým garážím.

Slavnostní otevření zrekonstruovaného centra se plánuje na jaro příštího roku, ale jeho modernizované části se budou otevírat postupně již během letošního podzimu. Dočasně uzavřené obchody, mezi které patří například oblíbené KFC nebo drogerie TETA, budou zákazníkům k dispozici už během září a října. „Po celou dobu rekonstrukce zůstávají otevřené prodejny Tesco, lékárna Benu, Kilpi, Orion, Kik, O2, bistro Panda a trampolínové centrum Jump Academy. O dalších změnách fungování obchodního centra zákazníky průběžně informujeme na našich sociálních sítích a v rámci centra,“ dodává Vobecká.

 

Zdroj: Ewing Public Relations

Praha, 18. srpna 2020