Oblečení značky Cherokee je nově v hypermarketech Albert

Oblíbená americká módní značka Cherokee se od 10. srpna exkluzivně vrací prostřednictvím obchodní sítě Albert na český trh. Novou dámskou, pánskou a především dětskou kolekci spojenou s blížícím se návratem do školních lavic najdou zákazníci ve více než 80 hypermarketech Albert po celé České republice.

CherokeeObchodní řetězec Albert nabízí českým zákazníkům exkluzivně oblečení módní značky Cherokee. Firma Cherokee Global Brands a společnost Ahold se na jaře tohoto roku dohodly na dlouhodobé spolupráci a od 10. srpna je tak ve většině hypermarketů obchodního řetězce Albert k dostání módní kolekce určená pro děti, ženy i muže.

Módní oblečení pro děti i dospělé za dostupné ceny

„Prostřednictvím sítě obchodů Albert se značka Cherokee vrací na český trh a přináší zbrusu novou dámskou, pánskou i dětskou kolekci plnou top trendů letošní sezóny. Zahrnovat bude romantické květy, něžnou krajku, oblíbené potisky a vzory i nepostradatelný denim,“ říká Helena Krausová, PR manažerka značky Cherokee, a doplňuje: „Cherokee se zaměřuje na klasickou i neformální módu vhodnou pro celou rodinu. Snoubí se zde aktuální módní trendy, originální design a vysoký standard s garancí světoznámé značky, jejíž historie sahá až do roku 1973.“

Spojení se značkou Cherokee přináší zákazníkům rozšíření sortimentu o škálu komfortního, kvalitního a trendového oblečení za dostupné ceny. Uvedení módy Cherokee do více než
80 hypermarketů Albert je spojeno se začátkem nového školního roku, a to především díky atraktivní dětské kolekci určené pro malé i velké školáky.

Více informací o módní značce Cherokee dostupné exkluzivně v hypermarketech Albert
včetně aktuálního lookbooku k nové podzimní kolekci najdete na cherokee.albert.cz.

Cherokee Global Brand je mezinárodní platforma, která spravuje rostoucí portfolio módních a lifestylových značek včetně Cherokee. Společnost provozuje licenční a franšízové smlouvy s předními maloobchodníky i výrobci ve více než 50 zemích světa.

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 11. srpna 2016